???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Stålsugerør

Vi må alle gøre vores for at passe bedre på den planet, vi bor på, så vi kan efterlade den i god stand til vores kommende generationer. Selv små ting hjælper, og tiden er kommet til at sige farvel til de gammeldags plastiksugerør, som ikke er gode for vores miljø. Med vores stålsugerør kan du stadig nyde de gode fordele ved at bruge sugerør, men have god samvittighed samtidig. Du ved at du gør en forskel når du bruger genanvendelige stålsugerør i stedet for plastiksugerør.

9 vare(r)
9 vare(r)

Efterlad en renere planet med stålsugerør

Vores kommende generationer er afhængige af de valg, vi foretager i dag og i morgen. Ingen kan med god samvittighed længere bruge de gamle plastiksugerør, som i den grad er med til at ødelægge vores planet. Som forbruger er du med til at diktere, hvad de store firmaer producerer, og vi er glade for at kunne tilbyde disse flotte og anvendelige stålsugerør som et fantastisk alternativ til plastiksugerør.

For de mindste, som endnu er for små til at kunne bruge sugerør, kan det hænde, at ikke al maden ender i munden. For at undgå det værste griseri, kan du med fordel tage et kig på vores fine hage- og savlesmække til de mindste. En savlesmæk er en uundværlig del af hverdagen med et lille barn, så blusen forbliver ren og tør. Find de søde hage- og savlesmække fra Popolini i et væld af farver, og vælg din yndlingsfarve. 

Lav lækker hjemmelavet is med ispinde

Med vores smarte ispinde i træ kan du lave lære ispinde hjemme i dit eget køkken. Det er nemt og hurtigt at lave sine egne is med for eksempel frugt og juice, og det køler dejligt på en varm sommerdag – og så ved du, at det er rene og friske ingredienser, der er i. Helt uden usunde tilsætningsstoffer. Ispindene fås i pakker med 30 stk., og kan bruges sammen med vores ispindeforme uden kemi fra Pulito. Så kan du nemt lave sund og sjov is sammen med børnene hjemme i køkkenet.

Er du på udkig efter en smart måde at opbevare drikke på, når I er på tur, så kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af drikkeflasker. Drikkeflaskerne fås i flere varianter og i mange forskellige farver.

Lav lækre drinks med vores stålsugerør og stålisterninger

Det er sjovt at lave smagfulde drinks derhjemme, og det er endnu sjovere når man kan gøre det på en måde hvor man samtidig passer på miljøet. Med vores stålsugerør er du med til at sørge for, at der bliver smidt mindre plastik ud, da sugerørene kan bruges igen og igen. Er du til kolde drinks, så kan du glæde dig over, at vi har de fantastiske stålisterninger i vores sortiment. De kan genanvendes og endda bruges i madpakken til at holde frokosten kølig!

Har I brug for en ny sut til familiens mindste, så er vores sutter og sutteflasker fra Natursutten en fantastisk løsning! De er fremstillet udelukkende af naturligt materiale og er meget populære.