???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Babyforklæde

Vil du gerne have en smart, men samtidig sød og fin måde at sikre at dit barns tøj ikke bliver smurt i madrester under middagen? Så er vores flotte babyforklæder og hagesmække rigtig godt til formålet. Størrelsen og de lange ærmer gør, at et stort område er beskyttet, og du behøver ikke at vaske tøj nær så tit. Find et nyt babyforklæde din favoritfarve, og pas på dit barns tøj, samtidig med at du sparer penge og skåner miljøet ved ikke at skulle vaske så tit.

4 vare(r)
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - rød
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - vintage blue
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - natur
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
Popolini - hagesmæk - forklæde med ærmer - grøn
Specialpris 203,96 kr
Pris: 239,95 kr
4 vare(r)

Lækre babyforklæder til små børn

Det er ikke altid nemt at finde de rette babyforklæder med ærmer til sit barn, men med disse supersmarte babyhagesmække med ærmer findes der endelig en hagesmæk, som klarer ærterne. Ved måltiderne gælder det om, at barnet får så meget næring i sig som muligt. Desværre ender maden bare nogle gange andre steder end dér, hvor det er meningen. Dette forklæde til baby kan ikke forhindre maden ender på gulvet – og måske i hundens mave – men det smarte babyforklæde med ærmer kan sørge for, at dit barns tøj forbliver rent og pænt indenunder.

Er du på udkig efter nye sutter og sutteflasker, så tag gerne et kig på vores udvalg. Her finder du blandt andet giftfri sutter og sutteflasker i stål og glas. Vi forhandler kun produkter, der er sikre for dit barn at bruge.

Let og anvendelig til alle dagens måltider

Med en babyhagesmæk med ærmer er du sikret et nemmere måltid. Man kan hurtigt blive træt af, at alt tøjet er smurt ind i most banan eller lignende. Med disse babyforklæder med ærmer er det nu fortid! Giv dit lille barn et babyforklæde med ærmer på, og se hvor meget nemmere måltidet bliver. Fra nu af behøver du ikke at vaske konstant! De flotte forklæder til baby er lavet i GOTS certificeret bomuldsfrotté og kan nemt justeres i størrelsen.

Væske skal der også til ved dagens måltider, og i vores store udvalg af drikkeflasker kan du finde præcis den drikkeflaske, som du og din familie har brug for. Drikkeflaskerne er rigtig smarte, hvad enten I bruger dem derhjemme ved middagsbordet eller tager dem med på eventyr ude i naturen.

Organic Minds har et stort udvalg af økologisk tilbehør til børn

Hos Organic Minds fører vi et stort sortiment at tilbehør i økologiske materialer, som kan gøre din hverdag nemmere. Vi synes, at det er vigtigt at have et stort udvalg af økologiske og rene produkter, så man ikke behøver at bekymre sig om unødig kemi i sin hverdag til skade for sine børn. Derfor kan du finde alt, hvad du mangler til dine børn og dit hjem på vores hjemmeside, og vi glæder os til at sende dine udvalgte produkter afsted til dig.

Leder du efter bestik, som både er nemt at bruge hjemme og på farten, og samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten? Så skal du tage et kig på vores lækre udvalg af bestik og service fra Pulito. Her finder du både bestik, tallerkner og kopper til din hverdag.