???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Huer og vanter

Det danske vejr er lunefuldt, og det er kun i meget få måneder om året, vi kan være nogenlunde sikre på høje temperaturer. Derfor er huer og vanter til familiens allermindste et absolut must. Her på siden finder du vores lækre udvalg af huer og vanter i certificeret økologisk silke.

Mange af vores fine huer er fremstillet af bourette-silke, som også kaldes råsilke. Det er det silke, som er tilbage fra fremstillingen af finere silker. Det vil altså sige, at denne silketype bidrager til en mere miljøvenlig tøjproduktion, hvor al stoffet bliver anvendt til tekstiler. Hvis du er interesseret i børnetøj i certificeret økologisk silke, kan du gå på opdagelse i vores heldragter, bluser og bukser og bodystockings til familiens mindste.  

7 vare(r)
7 vare(r)

Et skønt naturmateriale

Silke er et naturmateriale, og naturmaterialer har en masse indbyggede kvaliteter, som gør dem fremragende til tøj. Silke er enormt godt til temperaturregulering, og en af stoffets særlige egenskaber er, at det kan virke både kølende og lunende. Silke kan desuden optage meget fugt. Det betyder, at stoffet forbliver tørt og behageligt mod barnets hud, selv hvis barnet har det varmt og sveder.

Derfor er en silkehat både skøn om foråret og efteråret, hvor barnets hoved og ører skal holdes varme og om sommeren, når dit barn skal beskyttes mod solen. Til den helt kolde vinter anbefaler vi vores varme huer og beanies, og til den skarpe sommersol og dage på stranden anbefaler vi vores fine solhatte.

Certificeret økologisk og frit for kemi

Når du køber dit børnetøj hos Organicminds.dk kan du være helt rolig. Vi sikrer nemlig, at alle vores produkter er certificeret økologiske efter nogle af markedets strengeste standarder. Vores silketøj til børn er fra det tyske mærke Alkena, og alt tøjet herfra er GOTS-certificeret.

En GOTS-certificering sikrer, at tøjet er 100% økologisk og frit for kemi. Desuden fortæller denne certificering, at tøjet er fremstillet hos producenter med høj social ansvarlighed, og at alle produkterne er fremstillet af minimum 90% naturfibre.

Har du nogle spørgsmål?

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi besvarer meget gerne henvendelser om specifikke produkter, brands, certificeringer, materialer eller andet. Du kan enten ringe til os på tlf. 28 70 90 01 eller sende en mail til info@organicminds.dk.

Hos Organicminds.dk mener vi, at det skal være nemt at være naturlig. Vi gør det nemt for dig ved at kæmme markedet for de absolut bedste produkter og tilbyde dem på én side, hvor du kan finde lige det, du bedst kan lide. Husk, at vi også sælger tøj og sko til voksne, og at vi også forhandler lækre produkter til personlig pleje. Når du køber for mere end 399,- får du fri fragt, og vi leverer fra dag til dag.