???? Springsale - minimum 15% på stort set hele shoppen  ????

Vaskemiddel til uld

Uld er et naturmateriale, som skal vaskes på en bestemt måde. Det er heldigvis ikke sport besværligt at vaske uldtøj, når bare du har en vaskemaskine, der kan køre på uldprogram og et vaskemiddel, der er særligt udviklet til uld. Her finder du vores udvalg af vaskemiddel, pletfjernere og blødgørende kure til dit uldtøj.

Hos OrganicMinds går vi meget op i miljøet. Vi har taget et bevidst valg om at vælge økologi til og at vælge skadelige kemikalier fra. Derfor er alle de produkter, du finder her på siden skånsomme ved både dit tøj, din hud og vores planet.

12 vare(r)
Tilbud
BioBaula - genanvendelig flaske - 1000 ml.
Specialpris 15,00 kr
Pris: 29,95 kr
DISANA uld og silke vaskemiddel - 30 ml.
Specialpris 16,96 kr
Pris: 19,95 kr
Sonett - oliven vaskemiddel til uld & silke - 120 ml
Specialpris 25,46 kr
Pris: 29,95 kr
Sonett - pletfjerner flydende - 120 ml.
Specialpris 33,96 kr
Pris: 39,95 kr
Sonett - pletfjernerspray - 100 ml.
Specialpris 42,46 kr
Pris: 49,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk glasrens - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk universalrengøring - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk badrengøring - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
BioBaula - økologisk gulvvask - 3 tabletter
Specialpris 75,00 kr
Pris: 119,95 kr
DISANA lanolin pleje-kur
Specialpris 76,46 kr
Pris: 89,95 kr
DISANA uld og silke vaskemiddel
Specialpris 76,46 kr
Pris: 89,95 kr
12 vare(r)

Silke- og uldtøj

Silke og uld har det tilfælles, at de begge skal vaskes i hånden eller ved et skånsomt maskineprogram. Vaskemaskinen skal ikke centrifugere tøjet for meget, og det skal gerne hænges ret vådt til tørre for at holde på formen. De har også det tilfælles, at de kan vaskes med samme vaskemiddel. Her på siden forhandler vi et stort udvalg af både silke- og uldvaskemiddel, og nogle af vores vaskemidler kan bruges til begge dele.

Vi har både vaskemiddel til hånd- og maskinopvask, og de er alle beregnet til at vaske ved lave temperaturer. Det er nemlig bedst for både tøjet, din elregning og klimaet. Hvis du er vild med tøj i silke og uld, kan du se vores store udvalg til både børn og voksne her

Lanolin-kur til uld

Selvom uld er lækkert og blødt, når du køber det, kan det blive mere stift og kradsende med tiden. Det er der heldigvis råd for med en lanolin-kur. Lanolin er det naturlige uldfedt, der får tøjet til at føles blødt og rart. Når uldtøj bliver mere kradsende med tiden, er det i virkeligheden fordi, at uldet tørrer ud og mangler sit naturlige fedtstof. Det kan ske efter et par ture i vaskemaskinen, men det kan også ske af sig selv med tiden.

Med en lanolin-kur tilføres det naturlige uldfedt til uldet, så det igen føles blødt og lækkert. Lanolin-kuren kan både bruges til slidt uldtøj, som er blevet tørt og mangler fedt, men det kan også bruges som vedligeholdelse. Når du anvender kuren for at vedligeholde dit uldtøj, skal du kun bruge meget lidt, og derfor kan kuren holde rigtig længe på den måde.

Pletfjerner

For at undgå at vaske dit uldtøj for meget, kan det være en god løsning af bruge pletfjerner, når uheldet er ude. Det kan der især blive brug for, hvis der er tale om børnetøj i uld såsom heldragter eller bukser til familiens mindste. Vi har både flydende pletfjerner og pletfjerner som spray. Vores flydende pletfjerner er kun beregnet til hvidt eller farveægte kulørt tøj, mens vores pletfjerner-spray også kan anvendes til indfarvede tekstiler.

Hvis du har lyst til at lære mere om vores produkter og tanken bag vores brand, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en e-mail på info@organicminds.dk eller ring til os på (+45) 28 70 90 01, hvis du har spørgsmål.