???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Rav til baby og barn

Måske tænker du ikke, at der er en oplagt sammenhæng mellem babyer og børn og rav. Men faktisk er der flere grunde til, at rav hænger godt sammen med børn. Derfor kan du hos Organic Minds købe rav i forskellige former til babyer og børn. Vi har et stort udvalg, som omfatter ravhalskæde til baby og barn, ravarmbånd til baby og barn, ankelkæde, som voksne faktisk også kan bruge, samt vedhæng.

Herunder kan du gå på udkig i vores store udvalg af rav til primært babyer og børn. Og så kan du blive meget klogere på, hvorfor rav rimer godt med børn og babyer.

1-48 of 58
Tilbud
Rav armbånd - baby & barn - raw cherry-månesten-rosa quartz
Rav vedhæng - hjerte - honey
Rav vedhæng - kugle - cognac
1-48 of 58

Unikt rav i flotte farver

Vores udvalg af rav byder på lidt af hvert. Du finder kæder i mange farver og i forskellige farvekombinationer. Du kan fx vælge en, der er rimelig diskret og ensfarvet, eller du kan købe en i forskellige, mere fremtrædende farver. Uanset hvilken du vælger, vil den helt sikkert pynte rigtig flot på dit barn.

Samtidig får du helt unikt rav hos Organic Minds. Det er nemlig sådan, at hver kæde er fuldstændig unik, og farverne kan variere. Ligesom de forskellige vedhæng også kan variere i form og størrelse. Så her er der virkelig tale om enestående smykker.

Fordelene ved rav til baby og barn

Bevares. Du synes måske ikke, at der er nogen grund til at pynte din baby. Det er også helt i orden. Men dette rav handler langt fra kun om, at det skal være pynt. For faktisk er der tegn på, at rav kan have en antiinflammatorisk effekt.

Så hvis dit barn har tand- eller gummesmerter, kan ravet måske være med til at lindre smerterne, når det rører ved barnets hud. Så det er helt bestemt endnu en grund til at overveje en ravhalskæde eller et ravarmbånd til baby.

Stort fokus på sikkerhed

Måske har du også gjort dig tanker om, hvorvidt ravet er sikkert for babyer. Men det behøver du slet ikke at bekymre dig om. For naturligvis sælger vi udelukkende produkter til børn, som er sikre. Det betyder, at du fx kan købe en ravhalskæde, som har en pop-op-lås, der gør, at halskæden straks bliver åbnet, hvis man river i den.

På ravarmbåndene er der en skruelås, som gør, at din baby ikke selv kan rive armbåndet af. Så der er tænkt på både sikkerhed og praktik, når det kommer til ravsmykker til babyer og børn.

Alt det bedste til din baby

Når man har små børn, er der meget, der er nødvendigt at købe. Og samtidig vil man selvfølgelig kun give sit barn det allerbedste. Derfor tilbyder vi masser af produkter til børn af høj kvalitet. Det gælder bl.a. vores sutter og sutteflasker, ligesom du også finder børnetandbørster og bideringe.

Har du nogen spørgsmål til vores produkter, kan du kontakte os via kontaktinformationerne nederst på siden.