???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Soveposer

Hvis du endnu ikke har investeret i en sovepose til din baby, er det på tide at gøre det nu! Hos OrganicMinds.dk kan du finde et godt udvalg af soveposer, eller køreposer som det også kaldes, til babyer fra DISANA og Engel Natur. Begge mærker forhandler soveposer i den lækreste, økologiske uld i høj kvalitet. Poserne er en god måde at holde baby varm på, når I skal på tur, eller når baby skal sove udenfor. Soveposernes tætte svøb får baby til at føle sig mere tryg, hvilket kan give en bedre søvn.

Gå på opdagelse i vores udvalg af soveposer og se, hvilken du bedst kan lide. Soveposerne fås i et væld af smukke farver og med fine detaljer, så du kan helt sikkert finde en eller flere, der falder i din smag.

4 vare(r)
4 vare(r)

Find køreposer til baby i uld her 

Vores soveposer fra DISANA er strikket i lækkert, ubehandlet og økologisk merinould – og så er de samtidig GOTS-certificeret. Køreposen har flere søde detaljer i form af et fint mønster i toppen af posen samt to knapper ved stropperne. Stropperne kan du selv justere længden på, hvilket gør, at soveposen kan bruges i længere tid – nemlig ca. 6-18 måneder. Soveposer er altså ikke blot en god investering for din babys søvn, men også for din økonomi! 

Soveposerne fra Engel Natur er lavet af ubehandlet, økologisk uldfrotté og er IVN-certificeret. Køreposerne har en lynlås nederst, som gør det nemt for dig at få posen af og på baby, når det er sovetid. Også disse poser kan bruges af baby i lang tid, nemlig fra baby er 0-1 år med vores str. 1 og fra 1-2 år med str. 2. Investér i en sovepose til baby i dag – du vil ikke fortryde det!

OrganicMinds.dk – økologi hele vejen! 

Udover vores fine soveposer til baby kan du finde et stort udvalg af økologisk tilbehør hos os. Vi har bl.a. også sengesæt, lagner og puder, til når baby skal sove samt babytæpper. Alle vores varer er nøje udvalgt til dig med miljøet og høj kvalitet som de vigtigste udgangspunkter, så du kan købe hos os med god samvittighed og tilbyde din baby det bedste.

Hvis du har spørgsmål til vores store sortiment af økologisk luksus til baby og dig, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf. +45 28 70 90 01 eller via vores mail info@organicminds.dk. Husk at du kan få fri fragt på vores hjemmeside, hvis du køber for over 499 kr., og at vi tilbyder dag-til-dag-levering af vores produkter.