ØKOLOGISK SENGETØJ, LAGENER OG DYNER

Der er ikke noget bedre end en god nattesøvn, hvilket økologisk sengetøj og dyner med kapok-fyld i høj grad er med til at skabe rammerne for. Derfor kan du hos os finde et stort udvalg af lækkert øko-sengetøj i både baby-, junior- og voksenstørrelser. Vi sælger sengetøj i 100% certificeret økologisk bomuld fra kendte mærker som  VivaTex  samt skønne bløde økologiske lagener fra Cotonea.

Er du på udkig efter økologiske dyner og puder, finder du ligeledes dette her på siden. Vi sælger nemlig kapok dyner og kapok puder fra N-Sleep, der ikke alene er yderst lækre at putte sig i, men som også er allergivenlige og temperaturregulerende. Med udvalget her på siden kan du altså være med til at skabe rammerne for den mest optimale nattesøvn for både dig og dit barn. Gå derfor på opdagelse i udvalget og find det eller de produkter, du måtte have brug for.

48 vare(r)
Tilbud
N-Sleep - stræklagen - bomuld/tencel/kapok - flere størrelser
LeoLeo - rangle - Leo-Løve
LeoLeo - rangle - Løve
LeoLeo - musik mobile - lion
LeoLeo - sengesæt - baby
LeoLeo - sengesæt - junior
LeoLeo - sengerand
48 vare(r)

3 FORDELE VED AT VÆLGE ØKOLOGISK BABY SENGETØJ

Har du et barn med allergi, eller går du måske bare generelt op i økologi? Så kan vi i høj grad anbefale vores sengetøj i økologisk bomuld samt vores skønne kapok dyner og puder, der naturligvis også er 100% økologiske. I nedenstående kommer vi kort med 3 fordele ved at vælge økologisk baby sengetøj samt økologiske lagner og dyner.

1. Det er temperaturregulerende

Økologisk sengetøj er fremstillet af ubehandlede materialer, hvilket betyder, at den naturlige fugt nemmere trænger igennem og dermed ikke holder varmen inde. Dette er ligeledes en fordel, der ses i vores kapok dyner, som er både temperaturregulerende og svedabsorberende. Fordelen herved er, at det giver dit barn en mere konstant temperatur når han/hun sover og dermed en bedre nattesøvn.

2. Det er miljøvenligt

En anden væsentlig grund til at vælge økologisk baby sengetøj, eller økologisk junior eller voksen sengetøj for den sags skyld, er, at det er yderst miljøvenligt. Dette skyldes, at det er fremstillet uden brug af kemikalier, insekticider eller pesticider. Dermed er sengetøjet faktisk ikke kun godt for miljøet, men også for generelle sundhedsmæssige risici, da kroppen herved ikke udsættes for diverse kemikalier.

3. Det er allergivenligt

Udover kemikaliernes risici for at påvirke dit barn på længere sigt, så er udvikling af allergi også meget højt på listen over ulemper ved industrielt fremstillet sengetøj. Vælger du økologisk sengetøj, er bomulden ikke blevet gødet og sprøjtet for ukrudt og skadelige insekter, hvilket er med til at gøre, at vores sengetøj i økologisk bomuld er allergivenligt. 

 

Som du kan se, er der utrolig mange gode grunde til at vælge øko-sengetøj til dit barn og dig selv, og derfor kan vi kun anbefale dig at købe det økologisk frem for ikke-økologisk. Har du flere spørgsmål til vores sengetøj, dyner m.v. er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette kan gøres på telefon +45 28 70 90 01 eller via en mail til info@organicminds.dk.