30% rabat på ALT fra ÖkoNORM - brug rabatkoden 'økonorm'

×

VivaTex

Kunne du tænke dig at investere i blødt, lækkert og økologisk sengetøj til hele familien? Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Organicminds.dk forhandler vi et stort udvalg af økologiske mærker i høj kvalitet, hvoraf et af mærkerne er danske VivaTex. VivaTex producerer GOTS-certificerede og økologiske tekstiler i høj kvalitet, og hos os kan du finde et godt udvalg af savlesmække og sengetøj i smukke farver og mønstre.

Sengetøjet fra VivaTex er bæredygtigt grundet de økologiske materialer, det er produceret i, men også da det har en god holdbarhed ved flere års brug og efter mange vaske. Produktion af tekstiler er noget af det, der belaster miljøet allermest – så vælg VivaTex’ sengetøj og salvesmække og undgå at belaste miljøet yderligere. Når du først har sovet i sengetøj fra VivaTex, er det svært at sove i noget andet.

1 vare(r)
Tilbud
VivaTex - sengesæt - baby & junior - happy rose
Specialpris 250,00 kr
Pris: 428,00 kr
1 vare(r)

Køb VivaTex sengetøj og savlesmække her 

Sengetøjet fra VivaTex kommer i et væld af fine farver og mønstre, som vil pryde ethvert børne- eller soveværelse. Sengetøjet er lavet af tekstiler, der er vævet op af garner, som er indfarvet før vævningen – og derfor holder sengetøjet sig pænere i længere tid end f.eks. sengetøj med print. Vi forhandler både baby- og juniorstørrelser samt voksenstørrelser, så ingen i familien skal snydes for det lækre sengetøj fra VivaTex. Se også vores lækre faconlagen fra VivaTex med elastikkant, som vil gøre din sovekomfort endnu bedre!

Du kan også få hagesmække fra VivaTex i moderne mønstre og farvenuancer til dit barn. En savlesmæk behøver ikke udelukkende at være praktisk og kedelig! Savlesmækkene har en forside med mønster og en bagside med blød, tyk strikfrotté, og du kan vende smækken, som du har lyst. Hagesmækkerne lukkes med en trykknap i nakken og har 2 indstillinger, så dit barn kan have gavn af smækken i længere tid.

Økologiske produkter i høj kvalitet hos OrganicMinds.dk

Foruden de lækre produkter fra VivaTex har vi hos OrganicMinds.dk en lang række andre mærker, der er økologiske. Du kan bl.a. finde mærker som Bo Weevil, The Organic Company og CamCam, som alle producerer økologiske tekstiler i topkvalitet. OrganicMinds.dk tilbyder dig det bedste hele vejen! 

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan finde det helt rigtige produkt. Du kan kontakte os på tlf. +45 28 70 90 01, på vores mail info@organicminds.dk. Gå endelig ikke glip af fri fragt hos os ved ordrer over 499 kr. Husk at vi også tilbyder dig dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente på dine lækre, økologiske produkter alt for længe.