Ravhalskæder

Hos Organic Minds kan du finde et stort udvalg af smukke og anvendelige ravhalskæder og ravsmykker til babyer og børn. I århundreder har rav været brugt til at lindre og forebygge smerter for eksempel ledsmerter. Ravhalskæderne er dermed ikke bare smukke at se på, men kan have en positiv effekt, hvis man døjer med mindre skavanker.

1-48 of 137
1-48 of 137

Smykker med et formål

Leder du efter smykker, som ikke bare er æstetiske og pynter, så er ravhalskæder til babyer et rigtig godt bud. Vores ravhalskæder og ravarmbånd bliver brugt af mange som smertelindring. Rav siges at være effektivt mod smerter som ledsmerter eller koliksmerter. Ligeledes bliver ravhalskæder og ravarmbånd brugt til små babyer, som er ved at få tænder. Rav kan have en god effekt mod disse lidelser, og vores fine ravhalskæder og ravarmbånd til baby er derfor et godt middel mod disse problemer.

Ud over de flotte ravsmykker til babyer har vi også et stort udvalg af flotte og brugbare drikkeflasker og drikkedunke. Hvis du leder efter et miljørigtigt alternativ til plastikflasker, så er vores drikkeflasker i stål helt perfekte til at tage med på tur. Hele familien kan nyde gavn af de lækre drikkeflasker, som fås i mange forskellige størrelser og farver. Brug drikkeflaskerne til både varme og kolde drikke.

Rav har mange egenskaber

Med ravhalskæder har du muligheden for både at iklæde dine børn flotte smykker og give dem noget på, som kan hjælpe dem med for eksempel gumme- og tandsmerter, når de små er ved at få nye tænder. Det siges, at rav har antiinflammatoriske egenskaber, og at ravhalskæder og ravarmbånd derfor har en god virkning. Rav indeholder ravsyre, som kan virke smertelindrende i mild form. Ravsyren bliver frigivet i små mængder ved opvarmning imod ens hud, og ravhalskæder og ravarmbånd kan derfor være med til at virke lindrende.

Hvis du har brug for noget beroligende til dit barn, kan du med fordel kigge på vores lækre tilbehør til bad til børn. I vores store udvalg finder du blandt andet lækre sæber, vaskehandsker og badelegetøj, som kan være med til at gøre badet til en sjov og hyggelig oplevelse for både dig og dit barn.

Unikke ravsmykker

Alle vores ravsmykker er unikke i sig selv, hver og en. Rav er et rent naturprodukt, og derfor vil der forekomme naturlige forskelle. Disse forskelle er med til at gøre ravhalskæderne og ravarmbåndene til unikke og personlige smykker. De flotte og brugbare ravarmbånd og ravhalskæder har smarte pop-op låse, som sikrer at barnet ikke selv kan hive det af. Ravsmykkerne er smykker, og ikke legetøj eller tyggeringe, og det er vigtigt at de små ikke kommer til at putte dem i munden, men at de bibeholder deres funktion som halskæder og armbånd.

Er du på udkig efter lækkert tilbehør til at forbedre søvnen, så kan du tage et kig på vores lækre udvalg af madrasser med det naturlige kapokfyld. Vi har desuden et stort udvalg af fine lagner og tæpper, som kan være med til at gøre de mindstes søvn ekstra vellykket.