Ravsmykker til baby, børn og større børn

Er du på udkig efter en anvendelig og smuk ravkæde, så er du landet det rigtige sted! Hos Organic Minds har vi et stort udvalg af ravhalskæder til både babyer og større børn. Vi har mange forskellige slags ravkæder, og du kan finde både ravhalskæder og ravkæder med vedhæng. Rav har i århundreder været brugt til at forebygge og lindre svagere smerter såsom ledsmerter, og det gør vores halskæder til mere end bare noget smukt at se på.

1-48 of 89
Rav vedhæng - hjerte - honey
1-48 of 89

Rav kan mange ting

Ravkæder er en rigtig god mulighed, hvis man er på udkig efter et smykke, som ikke bare er for syns skyld. Mange bruger vores ravhalskæder og ravarmbånd til baby og større børn, som en tilføjelse til smertelindring. Det siges at rav kan have en positiv effekt på smerter som ledsmerter, og derfor er ravkæder til babyer og større børn en rigtig god idé. Vores flotte ravkæder i mange forskellige farver, kan derfor have mange forskellige egenskaber - og at se smukke ud rundt om halsen er bare én af dem.

Smukke ravhalskæder med gode egenskaber

Elsker dine børn at iklæde sig smukke smykker, og stjæler de nogle gange dine? Så vil de helt sikkert blive glade for deres egne ravhalskæder! For de større børn har vi mange smukke og forskellige ravhalskæder at vælge imellem. Vi har både ravkæder og flotte ravvedhæng. For eksempel kan du finde smukke hjerte vedhæng, som fås i forskellige nuancer. Du kan blandt andet vælge imellem en flot cognac eller den fine lemon. Ravvedhængene skal gerne ligge tæt på huden for at have antiinflammatoriske egenskaber.

Har du brug for nogle lækre produkter til når dit barn skal i bad, så har vi et stort udvalg af bade- og plejeprodukter til den hyggelige badetid. Her kan du blandt andet finde sjovt badelegetøj, lækre badesæber og flotte håndklæder.

Ravsmykker i flotte farver

Har du større børn eller tweens, så vil de helt sikkert blive vilde med vores flotte ravkæder og ravarmbånd. Vi har rigtig mange forskellige flotte farver at vælge imellem, og du kan helt sikkert finde en ravkæde eller et ravarmbånd, som dit barn vil kunne lide. Vi har blandt andet fine ravarmbånd med flere forskellige sten, som giver et flot farvespil. Ravarmbåndene med rav, lapis lazuli og tigerøje er smukke og farverige, og er et unikt smykke. Alle sten er nemlig forskellige, så du kan være sikker på at dit smykke er helt unikt.

Hvis du leder efter en måde at forbedre søvnen på, så kan vi anbefale at tage et kig på vores store udvalg af madrasser og rullemadrasser, som helt sikkert kan gøre enhver nattesøvn bedre. Vi forhandler økologiske madrasser med kapokfyld, og desuden et stort udvalg af varmedunke, fine tæpper og lagener.