???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Økologiske strømper til børn i uld og bomuld

Når det kommer til tøj til børn, er der mange ting, der er vigtige. De skal selvfølgelig have nogle ordentlige bukser, trøjer og så videre. De skal også have noget overtøj, der er praktisk og varmt nok, men heller ikke for varmt. Men strømper til børn er noget, som du bestemt også bør have øje for som forælder. For det er vigtigt, at man finder nogle, som er behagelige for barnet. Og de skal samtidig være tilpas varme.

Udseendet kan selvfølgelig også sagtens betyde noget for dine børn. Derfor kombinerer vi hos Organic Minds komfort og høje standarder med flotte design – også når det kommer til strømper til børn. Herunder kan du tjekke vores udvalg ud af økologiske strømper til børn og finde lige dem, som dine børn ville elske.

18 vare(r)
Grödo|strømper|uld & bomuld|lilla
Grödo|strømper|uld & bomuld|marine
Tilbud
Pure Pure - strømpebukser - 80 % uld & bomuld - GOTS - olivengrøn
Pris fra:
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Pure Pure - strømpebukser - 80 % uld & bomuld - GOTS - caramel
Pris fra:
Specialpris 150,00 kr
Pris: 199,95 kr
18 vare(r)

Økologiske strømper til børn i flotte farver og med fine mønstre

Hos Organic Minds kan du være sikker på at finde strømper til dine børn, som er økologiske. Bæredygtighed er nemlig et nøgleord hos os, og vi mener, at både klimaet og dine børn kun fortjener det allerbedste.

Vores udvalg af økologiske strømper til børn byder på flotte farver som lilla, marine og safran. Du finder også økologiske strømper til børn med fine striber, der skaber et fint farvespil. Du kan selvfølgelig finde de forskellige strømper i flere størrelser – så mon ikke du også finder de helt perfekte økologiske strømper til dine børn?

Du finder også strømpebukser og leggings

Det er ikke blot strømper, du kan købe hos os. Vi tilbyder nemlig også både strømpebukser og leggings. Og ligesom det gælder med vores strømper, så kan du selvfølgelig også finde strømpebukser i mange smarte farver samt med striber. Du kan for eksempel vælge olivengrøn, rosa, stribet lilla eller noget helt fjerde. Så den perfekte farve skal du nok kunne finde.

Vores leggings kan du få i enten marine, olivengrøn eller karamelfarve. Uanset om det er leggings, strømpebukser eller strømper, du er på udkig efter, finder du dem i en blanding af uld og bomuld af højeste kvalitet.

Er der andet, du mangler, eller har du spørgsmål? Vi hjælper gerne!

Hvis du i stedet leder efter enten strømper eller strømpebukser til dine børn, som er i bomuld og ikke uld, så kan du tage et kig på vores udvalg af dem. Eller måske det er strømper i 100 % uld, du er på udkig efter? Sådan nogle finder du heldigvis også hos os.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål til nogen af vores produkter eller noget vedrørende købsprocessen, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os via tlf. +45 28 70 90 01 eller skrive til os via vores mail info@organicminds.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig med et svar. Vi ser frem til at høre fra dig.