???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Heldragter i uld

Hos Organic Minds finder du et stort udvalg af lækre og økologiske heldragter i uld eller uldblanding fra DISANA, Pure Pure og Engel, der er helt geniale som sovedragter eller køredragter til dit lille barn. En heldragt er en utrolig alsidig investering, og i vores sortiment finder du mange søde og farverige varianter med eller uden hætte, der kan benyttes hele året. Fælles for vores børnetøj er, at de er økologiske og har mange anerkendelser som GOTS-certificering og IVN-certificering. Udforsk vores nedenstående udvalg af skønne sovedragter og heldragter i uld til dit barn.

18 vare(r)
Tilbud
Disana - heldragt - kogt uld - curry
Specialpris 399,00 kr
Pris: 639,95 kr
Tilbud
Disana - heldragt - kogt uld - lagoon
Specialpris 399,00 kr
Pris: 639,95 kr
Tilbud
Engel - heldragt i økologisk uldfleece - blå melange
Pris fra:
Specialpris 420,00 kr
Pris: 599,95 kr
Tilbud
Engel - heldragt i økologisk uldfleece - olive
Specialpris 420,00 kr
Pris: 599,95 kr
DISANA - heldragt - kogt uld - grå
DISANA - heldragt - kogt uld - marine
Disana - heldragt - kogt uld - rosé
disana - heldragt - kogt uld - antracit
Disana - heldragt - kogt uld - bordeaux
DISANA - heldragt - kogt uld - olive
18 vare(r)

Økologiske uldheldragter til babyer

Selvom mange nybagte forældre elsker at shoppe tøj til deres baby som jakker, bukser og overtøj, så er en heldragt det, som vil blive brugt mest, når barnet endelig kommer til verden. En uldheldragt kan nemlig bruges hele året rundt, hvilket skyldes, at de anvendte marialer gør, at dit barns hud vil have en konstant temperatur – uanset om det er varm sommerdag eller en kold vinteraften. Du vil ikke på noget tidspunkt opleve, at huden er svedig og fugtig.

Som allerede nævnt har vi mange forskellige varianter af denne skønne dragt i uld, som med fordel kan bruges som køredragt eller sovedragt. En heldragt kan enten fås med eller uden hætte, men fælles for langt de fleste modeller er, at de kan bukkes om både ved hænder og fødder, så du er garanteret, at den lille ikke sparker futter og vanter af. Du vil også opleve, at der er rigeligt med plads til bleen.

Man kan aldrig få for mange heldragter. Da børn er utrolig aktive og frie i deres væremåde, kan de nemt gå igennem mange stykker tøj i løbet af en dag. Med skuffen fuld af bløde og behagelige uldheldragter kan du nemt og bekvemt skifte babyens beklædning efter behov.

Forkæl dit barn med Organic Minds

Som forældre ønsker man kun det bedste for sit barn – og her kan vi hos Organic Minds garantere, at det vil du finde i mange af vores børnetøjssortimenter, hvor vi har alt, hvad du har behov for til at klæde dit barn på, så det både er praktisk, behageligt og funktionelt. Det er vigtigt, at man sætter sig ind i det, man ifører sit barn, og hos os er alle vores produkter udvalgt på baggrund af bæredygtighed, naturlighed og økologi. Du er derfor garanteret et kemifrit udvalg, når du handler hos os.

Hvis du sidder inde med spørgsmål, undren eller tvivl, skal du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne stå dig til rådighed, så du ender med det rette tøjkøb til dit barn, eller hvis du ønsker yderligere information om vores heldragter og sparkedragter. Du kan kontakte os enten på tlf. (+45) 28 70 90 91 eller via vores mail info@organicminds.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.