OPRYDNINGSSALG - gør et godt køb lige her

Økologiske sutter

Det, vores børn putter i munden, skal selvfølgelig være i orden. Og når det handler om sutter og sutteflasker, så er det ekstra vigtigt at have fokus på giftfrie produkter af høj kvalitet. Så behøver du ikke at bekymre dig unødigt. Hos Organic Minds er børns sikkerhed særligt vigtigt for os, og vi forhandler kun produkter, vi kan stå inde for. Vores sutter er fra mærket EcoBaby, og deres produkter er fremstillede i naturmaterialer, som er både gode for dit barn og for miljøet. Se vores store udvalg af sutter og sutteflasker, og find produkter som du med god samvittighed kan bruge til dit barn.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Slip bekymringerne med økologiske sutter

Når det kommer til vores børn, er det selvfølgelig kun det bedste som er godt nok. Hos Organic Minds forstår vi forældres bekymringer for skadelig og unødig kemi – både når det handler om ens børn, men også når det kommer til naturen og miljøet. De er begge vores fremtid, og vi skal passe godt på dem. Med økologiske sutter og sutteflasker fra EcoBaby passer du godt på dit barn samtidig med at mindske giftstoffer i naturen. Med de økologiske sutter, som for eksempel Natursutten fra EcoBaby, er du sikker på at vælge en bekymringsfri løsning.

Der er mange ting, der er uundværlige, når man har mindre børn, og en af dem er savlesmække. De er helt uvurderlige i hverdagen for at holde tøjet rent og tørt. Undgå unødig og ekstra tøjvask med vores store udvalg af fine savlesmække i mange søde farver.

En sut er ikke bare en sut

Når man har små børn, så ved man, at der er stor forskel på kvaliteten af sutter og sutteflasker. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og som forælder er det nemt at bliver forvirret og overvældet af alle de forskellige slags produkter, som findes på markedet. Vi har gjort det nemt for dig, idet vi kun forhandler sutter fra EcoBaby, fordi vi mener, at det er det bedste mærke, som opfylder alle krav til giftfrie sutter, og derfor kan vi med god samvittighed sælge dem til vores kunder.

Der er mange ting, man kan gøre for at passe bedre på miljøet og vores planet, og en af de vigtige ting, er at bruge de rigtige sugerør. Organic Minds sælger et stort udvalg af miljørigtige sugerør i forskellige materialer, som gør en forskel for miljøet og for os alle sammen.

Alt hvad du har brug for til dit barn

Hos Organic Minds er vi stolte af de produkter, vi har i vores sortiment, og vi er glade for at kunne tilbyde et så stort udvalg af naturlige og miljørigtige produkter til børn. Udover vores økologiske sutter og økologiske flaskesutter har vi et bredt sortiment af mange forskellige produkter og varer, som er med til at gøre livet nemmere for både forældre og børn. For eksempel kan du i vores sortiment finde et stort udvalg af lækre økologiske madkasser, som kan bruges til madpakken, eller når man skal ud i naturen på picnic.