???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Body i økologisk uld til babyer og børn

Her hos OrganicMinds mener vi, at livet er for kort til skadelige kemikalier. Også når det kommer til familiens yngste medlemmer. Derfor forhandler vi kun økologiske produkter af høj kvalitet med bæredygtighed for øje. Her finder du vores lækre bodystockings fra i uld. Vores body’er har lange ærmer og er designet med nikkelfri knapper.

Foruden vores skønne bodystockings i uld, forhandler vi også overtøj, bukser og leggins til baby i lækker, økologisk uld.

2 vare(r)
Engel - langærmet body - uld - rød/natur
Engel - langærmet body - uld - blå/natur
2 vare(r)

Engel: Blød og åndbar 

Vi forhandler bodystockings fra kvalitetsmærket Engel. På deres body’er er der intet, der kradser. Det skal være behageligt for barnet at sove og lege i vores tøj, og derfor er uldet i produkterne både blødt og glat. Når det kommer til små børn, er desuden vigtigt, at tøjet kan vaskes igen og igen. Derfor kan du roligt vaske Engels bodystockings i vaskemaskinen, så længe de vaskes på uldprogram.

Uld er et naturmateriale, der har en fantastisk egenskab til at optage fugt uden at føles fugtigt. Det er praktisk, når barnet sveder, fordi det fugtafvisende materiale gør det nemt for kroppen at bevare en konstant temperatur. Den konstante kropstemperatur hjælpes desuden på vej af uldens naturlige åndbarhed, som gør det behageligt for barnet både at lege og sove i.

God søvn året rundt

Små børn fra 0-4 år bevæger sig meget ofte i spontane bevægelser. Det gælder både, når de er vågne, og når de sover. En bodystocking er derfor et godt valg som barnets nattøj, da det er et stykke tøj, der giver plads til bevægelse. Med en body kan barnet sparke med benene, vende sig rundt og undersøge sine tæer, uden at tøjet skiller på maven eller glider af.

En bodystocking af uld kan bruges året rundt. En gammel huskeregel er, at uld kan bruges i de måneder, der slutter på r. Den regel dækker efterårs- og vintermånederne, men da det danske vejr kan være lunefuldt, kan der som bekendt være hundekoldt i maj. Og en bodystocking i uld kan desuden sagtens bruges på en regnvejrsdag i juli. Hvis du er interesseret i uld til hele året, kan du også gå på opdagelse i vores udvalg striktrøjer og t-shirts til baby.

Fri for unødvendig kemi

Det skal være nemt at vælge kemikalier fra i hverdagen. Det gælder både for det mad, vi spiser og for det tøj, vi har på. Og det gælder også for den sæbe, vi vasker vores tøj i. Hvis du er interesseret i nænsomme vaskemidler til dit uldtøj, kan du finde vores udvalg lige her. Her hos OrganicMinds går vi ikke på kompromis med miljøet, og vi er stolte over at være bæredygtige.

Hvis du har lyst til at lære mere om vores produkter og tanken bag vores brand, er du mere end velkommen til at kontakte os. Send os en e-mail på info@organicminds.dk eller ring til os på (+45) 28 70 90 01, hvis du har spørgsmål.