???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Bukser i uld: Behageligt overtøj til dit barn

På siden her finder du hele vores sortiment af bukser og leggings i uld til dit barn. Udvalget byder både på tynde og tykke bukser og på praktiske overalls, som for eksempel kan bæres over et par af sortimentets leggings. Når du handler hos Organicminds.dk kan du altid være sikker på, at du får økologi og naturlige materialer. Her hos er det nemlig nemt at være naturlig – vi forhandler nemlig ikke andet.Gå på udkig i sortimentet og forelsk dig i et par bukser eller leggings, der kan holde dit barn varmt og godt tilpas. Og hvis du er vild med udvalget her, tror vi også, du vil kunne finde noget efter din smag blandt vores jakker og dragter, babyhuer og kyser eller solhatte. Alt sammen i økologiske materialer til børn og babyer.
20 vare(r)
Tilbud
DISANA - strikleggings - curry
Specialpris 144,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
disana - strikleggings-| bordeaux
Specialpris 144,00 kr
Pris: 199,95 kr
DISANA - strikleggings - grå
DISANA - strikleggings - marineblå
disana - strikleggings - rosé
disana - strikleggings - antracitgrå
disana - strikleggings - olive
disana - strikleggings - caramel
disana - strikleggings - cassis
Tilbud
DISANA - uldbukser - kogt uld - bordeaux
Specialpris 450,00 kr
Pris: 579,95 kr
DISANA - uldbukser - kogt uld - grå
DISANA - uldbukser - kogt uld - marine
DISANA - uldbukser - kogt uld - pacific
DISANA - uldbukser - kogt uld - olive
DISANA - uldbukser - kogt uld - cassis
20 vare(r)

Bukser og leggins til familiens mindste

Benklæderne på siden her er velegnede til både det inderste og det yderste lag, og vi har tøj til alle årstider i sortimentet. Vores lækre strikleggings er for eksempel gode inden under regnbukser eller under flyverdragten, når det virkelig er koldt udenfor. De fungerer desuden også godt som bukser i sig selv, enten under kjoler eller sammen med trøjer, bluser og andet strik.

Vi tilbyder også varme bukser i både uld og uldfleece. Vores tykke bukser i kogt uld til familiens mindste har god plads til blenumser og er designet med en elastisk ribkant, som sidder behageligt omkring barnets mave og holder bukserne på plads. Bukserne i kogt uld er velegnede som overtræksbukser i stedet for termobukser, da det kogte uld er nærmest fuldstændigt vind- og vandafvisende. Vi anbefaler dog, at du giver barnet regnbukser på udenpå bukserne, hvis der er meget vådt udenfor.

Stort udvalg af materialer og farver

Når du handler hos os, er det både nemt at være naturlig og at være stilbevidst. Vi tilbyder nemlig et væld af forskellige materialer over farver, når du skal finde nyt tøj både til dig selv og dine børn. Vores udvalg byder på lækre naturmaterialer såsom silke, uld og bomuld, og vi sørger altid for at have en god variation af både farver og størrelser. Der er nemlig ingen grund til at gå på kompromis med hverken din personlige stil eller standarden for det tøj, du vælger til dit barn. Her får du begge dele, og mulighederne er mange.  

Sådan kontakter du os

Har du nogle spørgsmål? Det kan både være til specifikke produkter, til nogle af vores brands eller til noget helt tredje. I så fald er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Det kan du gøre enten over telefonen eller via mail. Vores kontaktoplysninger står nederst på siden her.

Hvis du er interesseret i at følge med, når vi får nye produkter eller deler ud af stylingstips og andre gode råd, så følg os på Facebook og Instagram. Her kan du også følge med, når vi deler spændende konkurrencer eller andre nyheder.