OPRYDNINGSSALG - gør et godt køb lige her

Spisetid

Hos Babynature.dk kan du finde alt det, du har brug for, når hele familien skal have noget at drikke med på farten. Vi forhandler drikkeflasker fra anerkendte Pulito og Klean Kanteen i en bred vifte af former, farver og til forskellige typer drikkelse, så du kan finde den, din familie har brug for. Du kan naturligvis også få låg til drikkeflasker, sugerør og børstesæt her på siden, så du er helt dækket ind. 

Gå på opdagelse i vores store udvalg og find den drikkeflaske, der passer bedst til jeres behov. Hvad enten du ønsker en flaske i stål med termoeffekt, så indholdet forbliver varmt eller koldt, eller en drikkedunk, som kan sættes fast på din taske eller barnevogn, kan du finde det her hos os.

1-48 of 166
Pulito - pure spork - stål
Tilbud
Klean Kanteen - låg med sugerør og børste
Specialpris 72,00 kr
Pris: 119,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - multibag - 2-pak - fall mix
Specialpris 85,00 kr
Pris: 139,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - multibag - 2-pak - spring mix
Specialpris 85,00 kr
Pris: 139,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - multibag - 2-pak - winter mix
Specialpris 85,00 kr
Pris: 139,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - multibag - 2-pak - summer mix
Specialpris 85,00 kr
Pris: 139,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - hagesmække - 2-pak - neutral mix
Specialpris 110,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - hagesmække - 2-pak - summer mix
Specialpris 110,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - hagesmække - 2-pak - winter mix
Specialpris 110,00 kr
Pris: 199,95 kr
Tilbud
Haps Nordic - hagesmække - 2-pak - spring mix
Specialpris 110,00 kr
Pris: 199,95 kr
1-48 of 166

Drikkeflasker i stål til babyer og børn 

Her på siden har vi alle de flasker og beholdere, du og din familie har brug for. Vi har et stort udvalg af kopper i stål til rastepladsen på ferien og drikkedunke – naturligvis med sportscap, så hele familien nemt og hurtigt kan få væske uden at spilde. Vi forhandler også sportscaps separat, ligesom du kan købe andre caps og skruelåg separat her på siden.

Skal væsken til børnene holde sig kold hele dagen, eller er det en varm kakao, der skal holde sig varm, er en termoflaske eller drikkeflaske med termoeffekt ideel. Vores termoflasker sikrer jer, at varme drikke holdes varme i op til 12 timer, mens kolde drikke forbliver kolde i op til 40 timer. Alle vores drikkeflasker er naturligvis uden skadelig kemi og i høj kvalitet, så du kan beholde produkterne i mange år. Vi forhandler også sugerør og børstesæt til flaskerne her på siden, så familien ikke skal mangle tilbehør.

Økologisk tilbehør til børn hos Babynature.dk 

Mangler du andet økologisk tilbehør til børn, kan du naturligvis få det hos Babynature.dk. Vi har et stort sortiment af madkasser, sutteflasker og savlesmække, du ikke kan undvære i hverdagen. Tag også et kig på vores lækre, økologiske varer til voksne – du kan helt sikkert finde noget for dig.  

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores udvalg af drikkeflasker og tilbehør, må du meget gerne kontakte os. Dette kan du gøre ved at ringe på tlf. +45 28 70 90 01, skrive til vores mail info@babynature.dk eller skrive via vores kontaktformular. Husk at vi tilbyder fri fragt ved køb over 500 kr. og dag-til-dag-levering.