???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Bideringe

Der findes meget tilbehør til børn, som er uundværligt i dagligdagen, men når dit barn er ved at få tænder, så er bideringe helt essentielle at investere i, da de kan lindre de ømme gummer. Når babyer er ved at få tænder, følger der ofte søvnløse nætter og gråd med – så vær på forkant og køb en bidering i dag. Hos Organic Minds har vi bideringe, som er 100 % frie for skadelig kemi, så du har én bekymring mindre. 

Vi forhandler bideringe fra de populære mærker Grimm’s, Moluk, Popolini samt Ecobabys Natursutten®, som fås i et væld af forskellige former og farver, så du kan vælge efter design. Uanset hvilken bidering du vælger hos os, så kan du være sikker på, at det er god kvalitet.

2 vare(r)
2 vare(r)

Find økologiske bideringe til babyer her 

Her på siden kan du få bideringe fra Ecobabys Natursutten®, som er fremstillet bæredygtigt samt CE-mærket. Bideringene er formet som fine søstjerner og har små knopper, der masserer de irriterede gummer. Vi har også violrødder fra Popolini, som helt sikkert vil lindre barnets ømme gummer. Lad dit barn tygge på violroden i max 2 minutter ad gangen højst 4 gange dagligt og husk altid at have dit barn under opsyn, når det sker.

Vi forhandler også bideringe fra Grimm’s formet som pindsvin og hjerter, der samtidig kan bruges som rangler. Bideringene er håndlavede med fine, bløde kanter i lækkert elletræ og er behandlet med giftfri olie. De kan bruges helt, fra baby er nyfødt og indtil behovet ikke er der længere. Se også Moluks farverige bideringe i silikone, som fås i 3-pakker i forskellige størrelser. Bideringene er frie for latex, BPA og phalater, så du kan lade dit barn blive stimuleret ubekymret. Det er bare op til dig at vælge, hvilken bidering dit barn skal have.

Økologisk tilbehør til børn hos Organic Minds 

Leder du efter andet økologisk tilbehør til børn, så skal du ikke lede længe her hos Organic Minds. Fælles for alle vores produkter er nemlig, at de er certificerede og økologiske, ligesom at de er særligt udvalgt til dig og dit barn. Se vores fine sutter og sutteflasker, stofbleer og savlesmække samt børnetandbørster. Vi har helt sikkert noget, du står og mangler i dagligdagen. 

Har du spørgsmål til vores fine bideringe, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe dig på vej, så du finder den rigtige. Ring til os på tlf. +45 28 70 90 01 eller skriv til vores mail info@organicminds.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.