???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Badelegetøj uden kemi

Efter en lang dag er det dejligt at komme hjem til et varmt bad. Badetiden om aftenen kan være en ekstra hyggelig stund mellem børn og forældre. For at gøre denne tid på dagen ekstra hyggelig og sjov, har vi samlet et udvalg af badelegetøj uden kemi – så er badetiden endnu mere sjov! I vores store sortiment kan du blandt andet finde badelegetøj, som er helt fri for kemi, ligesom du kan finde lækre skumsæber til at gøre badet endnu sjovere!

6 vare(r)
6 vare(r)

Badetiden bliver sjov med badelegetøj uden kemi

Vores ønske er, at badetiden kan blive en stund på dagen, som alle i familien ser frem til - en hyggestund, hvor man kan være sammen og have det sjovt. Det er nemt at gøre badningen ekstra sjov, når man kan bruge badelegetøj til baby for at gøre oplevelsen til noget sjovt og positivt. Med vores store udvalg af badelegetøj uden kemi og badelegetøj til baby samt fine udvalg af skum er du sikret et godt udgangspunkt til en hyggelig stund.

Efter badet er færdigt, er det ekstra dejligt at kunne svøbe sig i en blød og lækker badekåbe. I vores sortiment af badekåber kan du finde smukke og bløde badekåber, som sætter prikken over i’et på et dejligt bad. Der er ikke noget bedre end en blød og dejlig badekåbe, som man kan svøbe sig ind i, inden man hopper på hovedet i seng.

Skum gør badet ekstra sjovt

Alle børn elsker skum i badet. Med vores sortiment af miljøvenlige skumsæber til badet er der rig mulighed for at lave bobler og fylde badekarret med store, hvide skumbjerge. Alle vores skumsæber er fri for kemi og efterlader huden dejlig blød og ren. De indeholder ekstrakter og planteolier, som er gode for huden.

Gode håndklæder er vigtige, når man har været i bad. På den måde kan man blive helt tør og klar til at komme i seng. Vi har et stort udvalg af lækre og fine håndklæder fra Algan. Håndklæderne fås i mange forskellige farver og mønstre, og du kan helt sikkert finde en favorit i vores brede sortiment.

Kvalitet- og afslapningstid efter et varmt bad

Vores badelegetøj uden kemi er nøje udvalgt for at kunne sprede glæde og skabe sjove stunder. De søde badeænder er lavet i naturgummi, og er sjove kompagnoner i badet! Desuden er Fairtrade produkter, så du kan købe og bruge dem med god samvittighed.

Efter et langt, varmt bad med masser af leg og skum er det dejligt at blive lidt ekstra forkælet. Brug vores badekåber og håndklæder til at massere dit barn tørt og skabe en beroligende stemning inden sengetid. Med vores store udvalg af plejeprodukter, kan du nemt forkæle hele familien med lækre salver og cremer. Vi har desuden et udvalg af fine børster og kamme, så håret kan blive redt inden sengetid. Kort sagt, så har vi alt hvad hjertet begærer når det kommer til badetiden og badelegetøj uden skadelig kemi. Gå på udkig i vores store sortiment af tilbehør til badet, og find det som din familie har brug for til en hyggelig badestund.