30% rabat på ALT fra ÖkoNORM - brug rabatkoden 'økonorm'

×

Jakker i uld

Det er vigtigt at kunne klæde sit barn på med god samvittighed, og her er børnejakker i uld ingen undtagelse. Hos Organic Minds finder du et solidt udvalg af lækre og varme børnejakker i den blødeste økologiske uld. Vi forhandler udelukkende uldjakker til babyer og børn fra anerkendte producenter som DISANA og Engel, der er kendte for deres bæredygtige tilgang og jakker i uldfleece. Køb jakken til dit barn her hos os, så de kan holde varmen hele året.

19 vare(r)
Tilbud
Engel - jakke med hætte i økologisk uldfleece - mørk lilla
Pris fra:
Specialpris 250,00 kr
Pris: 379,00 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - gold
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - lilla
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - lagoon
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
DISANA - uldjakke - kogt uld - grå
DISANA | uldjakke | kogt uld | rosé
DISANA - uldjakke - kogt uld - marine
DISANA | uldjakke | kogt uld | curry
DISANA - uldjakke - kogt uld - antracitgrå
DISANA | uldjakke | kogt uld | bordeaux
Nyhed
DISANA - uldjakke - kogt uld - olive
Nyhed
DISANA - uldjakke - kogt uld - pacific
Tilbud
DISANA - helårsjakke i uld - rose - fåes helt op til str. 152
19 vare(r)

Uldjakker til babyer fra DISANA og Engel

I vores sortiment finder du mange flotte og farverige uldjakker fra enten DISANA eller Engel, som dit barn vil elske at iføre sig, hvad end det er i bilen, barnevognen eller ude på legepladsen. Vores børnejakker kan fås fra str. 50 og helt op til str. 152, så der er en stor størrelsesvariation, som du kan vælge imellem. Der er også en stor variation i de skønne, sarte farver, som du kan få jakkerne i heriblandt grå, rosa, lilla, blå samt mange andre skønne nuancer.

Fælles for vores sortiment af jakker til babyer er, at du er sikret en beklædningsdel med rigtig mange anvendelsesmuligheder, som enten er produceret af GOTS-certificeret uld eller af IVN-certificeret økologisk ubehandlet uld. Når det kommer til valg af jakke til dit barn, er det vigtigt, at du vælger et varmende, åndbart materiale, hvor der stadig er stor bevægefrihed for den lille. Med en jakke fra enten DISANA eller Engel kan du beskytte dit barn mod vind, vejr og kulde, samtidig med at den ikke vejer så meget, hvilket gør den dejlig at have på for den lille.

Ved flere af vores børnejakker finder du også matchende hue, heldragt eller bukser i selv samme fantastiske, økologiske materiale, som vil give dit barn et sødt og ensartet look. Du kan derfor sagtens shoppe hele dit barns garderobe på vores webshop, så du kan klæde dit barn varmt på med god samvittighed.

Find udelukkende certificerede, økologiske produkter hos Organic Minds

Hos Organic Minds brænder vi for bæredygtighed, og her mener vi, at vi kan gøre en forskel for alle børnefamilier, som kun ønsker det bedste til deres børn, hvad end det er i form af økologisk tøj eller legetøj. Du vil derfor finde et stort sortiment af anerkendte mærker, som har nogle stærke alternativer, så vi alle kan tage del i en mere bæredygtig fremtid bestående udelukkende af certificerede, økologiske produkter.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål til nogle af vores ovenstående produkter eller nogle af vores øvrige produktsortimenter til børn eller voksne. Du kan enten kontakte os på tlf. (+45) 28 70 90 91 eller via vores mail info@organicminds.dk. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.