Jakker og dragter i økologisk uld

Er du på jagt efter lækkert og kvalitetssikret overtøj til dit barn? Så er du kommet til det helt rette sted. Her på siden finder du nemlig vores store udvalg af jakker, dragter og andet overtøj til børn og babyer. Alt sammen i certificerede økologiske materialer, naturligvis. Hos Organicminds.dk mener vi nemlig, at det er nemt at være naturlig. Det er i det i hvert fald, når du handler hos os. For vi har lavet den grundige sortering for dig, så du kun kan tage valg, der er gode for dig, dit barn og miljøet, når du shopper hos os.

Gå på opdagelse i udvalget og find lige det overtøj, der passer til dit barn. Hvis du er vild med udvalget på siden her, vil du garanteret også falde for vores bukser i uld, tørklæder og halsedisser eller vores varme vanter. Alt sammen til børn og babyer og alt sammen i naturlige materialer, som er både behagelige og åndbare.

31 vare(r)
Tilbud
Engel - jakke med hætte i økologisk uldfleece - mørk lilla
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - gold
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
Tilbud
DISANA - uldjakke - kogt uld - lilla
Specialpris 350,00 kr
Pris: 549,95 kr
Tilbud
Disana - heldragt - kogt uld - lagoon
Pris fra:
Specialpris 531,00 kr
Pris: 589,95 kr
DISANA - uldjakke - kogt uld - grå
DISANA | uldjakke | kogt uld | rosé
DISANA - uldjakke - kogt uld - marine
DISANA | uldjakke | kogt uld | curry
DISANA | uldjakke | kogt uld | bordeaux
Nyhed
DISANA - uldjakke - kogt uld - olive
Nyhed
DISANA - uldjakke - kogt uld - pacific
DISANA - heldragt - kogt uld - grå
Disana - heldragt - kogt uld - curry
Disana - heldragt - kogt uld - rosé
disana - heldragt - kogt uld - antracit
Disana - heldragt - kogt uld - bordeaux
Nyhed
DISANA - heldragt - kogt uld - olive
Nyhed
DISANA - heldragt - kogt uld - pacific
Tilbud
DISANA - helårsjakke i uld - rose - fåes helt op til str. 152
31 vare(r)

Naturlige og åndbare materialer

Alle vores produkter er fremstillet af skønne naturmaterialer. For naturmaterialer har nemlig en masse gode kvaliteter og egenskaber med sig helt automatisk. For eksempel er uld og silke begge to praktisk talt selvrensende materialer, og tøj af de to materialer skal ikke vaskes særligt ofte. Både uld, silke og bomuld er desuden åndbare og behagelige for huden, og så bidrager de til at holde huden tør og til temperaturregulering.

Derfor er uld, silke og bomuld – og blandinger heraf – strålende materialer til overtøj. Især til børn, som ikke nødvendigvis altid lige så hurtigt som voksne mærker, at de har brug for at tage et lag tøj af, når de får varmen under aktiv leg. De åndbare materialer sikrer, at dit barns hud kan ånde, selv når barnet har det varmt.

Vinter til sommer: Jakker og overtøj til alle årstiderne

Den danske sommer er fantastisk, men den er som bekendt også lunefuld. Derfor er det nødvendigt med godt overtøj i alle månederne på året herhjemme. I udvalget her finder du både vinterjakker, efterårs- og forårsfrakker og lækre overalls til en varm sommerdag.

For at gøre det ekstra nemt, indeholder vores grundigt sorterede sortiment også helårsjakker i uld, som både kan holde barnet varmt i minusgrader og også er skøn at have på i begge overgangsårstiderne.

Sådan kontakter du os

Du skal være mere end velkommen til at tage til kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål. Vi besvarer gerne spørgsmål om specifikke produkter og brands og deler også gerne ud af erfaringer og anbefalinger. Vi kan kontaktes både telefonisk og via mail, og du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden her.

Hvis du har lyst til at følge med, når vi får nye produkter eller lade dig inspirere af stylingtips og andre gode råd, så følg os på Facebook og Instagram. Her deler vi ud af vores lækre produkter, og det er også her, vi annoncerer vores forskellige konkurrencer.