BEMÆRK - vi holder sommerferie - læs her hvordan du opnår ferierabat

×

Bodystockings til babyer

Her på siden finder du vores lækre udvalg af bodystockings til babyer. Udvalget byder både på bodystockings i bomuld, uld og i blandinger mellem uld og silke. Alt sammen certificeret økologisk, naturligvis. Vores bodystockings fås i et væld af farver, materialer og størrelser.

Det er nemt at være naturlig. Det skal det være. Derfor har vi hos Organicminds.dk kun udvalgt vores produkter blandt markedets absolut bedste. Hos os får du skønne materialer, fine og praktiske designs og selvfølgelig også prisgaranti.

3 vare(r)
Tilbud
Engel - langærmet body - økologisk bomuld - indigo
Specialpris 75,00 kr
Pris: 149,95 kr
Tilbud
Engel - langærmet body - økologisk bomuld - natur
Specialpris 75,00 kr
Pris: 149,95 kr
3 vare(r)

Behagelige materialer

Alt vores tøj til både børn og voksne er fremstillet af behagelige naturmaterialer. Når du vælger tøj af bomuld, silke eller uld, får du en masse naturlige kvaliteter med i købet. De tre naturmaterialer har nemlig det tilfælles, at de både kan suge masser af fugt og derfor forbliver tørre, og at de kan regulere temperaturen. Derfor hjælper en bodystocking i uld, bomuld eller silke dit barn med at holde en stabil temperatur både når barnet sover og er vågent. 

Vi forhandler både lang- og kortærmede bodystockings til familiens mindste i størrelser fra 44 til 68. Desuden tror vi på, at børnetøj skal kunne bruges igen og igen. Med den smarte bodyforlaenger fra Iobio kan du forlænge levetiden på dit barns bodystocking med 1-2 størrelser. Er du vild med vores udvalg af bodystockings? Så vil du garanteret også kunne lide vores undertøj, solhatte og bluser og leggings til børn i økologisk certificeret bomuld.

Certificeret økologi

Kun det bedste er godt nok til dit barn. Det ved vi, og vi har det på helt samme måde. Derfor er alle vores produkter 100% økologiske. Det kan vi love, fordi vi kun forhandler tøj, der er garanteret økologisk med enten GOTS- eller IVS-certificeringer. De to certificeringer stiller nogle af markedets strengeste krav til økologi, bæredygtighed og socialt ansvar, så du kan være sikker på kun at få det bedste af det bedste.

Vores skønne tøj i økologiske naturmaterialer er designet til at blive brugt. Selvom især uld og silke har selvrensende kvaliteter og ikke bør vaskes for ofte, ved vi, at uheldet kan være ude, når det gælder børn. Derfor tilbyder vi en række skånsomme vaskemidler, som du finder i vores udvalg af produkter til tøjvask og rengøring.

Du er velkommen til at kontakte os

Hvis du har spørgsmål til nogle af vores produkter, til materialer, certificeringer eller andet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Det kan du enten gøre ved at ringe til os på tlf. +45 28 70 90 01 eller ved at sende os en mail på info@organicminds.dk

Når du handler hos os, får du fri fragt ved køb for over 399,- og hurtig dag-til-dag-levering. Desuden tilbyder vi prisgaranti. Det vil sige, at vi matcher prisen, hvis du kan finde nogle af vores produkter til en lavere pris hos en anden forhandler.