???? Vi holder sommerferie uge 29 & 30 - læs mere her  ????

Cocoon - Papilio liftmadras - kokos & uld - 30x75 cm.

På lager

499,95 kr
Produktbeskrivelse

Skøn madras fra danske Cocoon i deres nye serie Papilio til liften i størrelsen 30x75 cm.

Madrassen har en kerne af 100% økologiske kokosfibre, omkring kernen er der 100% økologisk merinould og betrækket er økologisk ubleget økologisk bomuld

  • 100% økologiske materialer
  • 0% kemikalier
  • 0% afgassende VOC’er, f.eks. formaldehyd eller dimethylformamid
  • Utrolig åndbar og temperaturregulerende
  • God støtte til barnet i dets første tid, som anbefalet af Sundhedsstyrelsen og søvneksperter

Mere om materialet og sammensætningen:

PAPILIO madrassen er lavet udelukkende med tre naturlige og økologiske materialer, og er ikke behandlet med eller tilført nogen former for kemikalier,
hverken under eller efter produktionen. Du kan derfor føle dig tryg ved at vide at madrassen ikke udleder nogen afgassende stoffer eller kemikalier i forbindelse med dit barns søvn.

Økologisk kokosfibre med naturlatex:
En af de centrale ingredienser i vores PAPILIO madras er den økologiske kokosfiber, som bruges i madraskernen. Kokosfibrene er udvundet igennem kokosnøddeproduktionen, vasket og blødgjort, hvorefter fibrene bindes sammen til tov, der omformer fibrene til små fjedre. Kokosfibrene bindes herefter sammen med naturlatex, og formes til fjedrende kernekomponenter, der giver et fast og støttende underlag i madrassen. Da kokosfiberlaget er sammensat af store fibre, indeholder underlaget en masse gennemgående luftkanaler, der giver madrasunderlaget en utrolig høj åndbarhed. Den høje åndbarhed giver barnet mulighed for at komme af med den overskydende varme og fugt i en periode, hvor det har svært ved at selvregulere sin kropstemperatur.

Det faste underlag og den høje åndbarhed gør kokosunderlaget perfekt til barnets allerførste tid i denne verden, hvor søvnen er så vigtig en del af barnets liv. Sundhedsstyrelsen, læger og søvneksperter anbefaler et fast underlag med høj åndbarhed til barnets første tid, idet barnets krop ikke er fuldt udviklet og ikke selv kan vende sig væk fra kvælningsfarer. Det er derfor vores anbefaling at siden tættest på kokoskernen bruges i barnets første tid, indtil barnet er stort nok til selv at kunne vende sig.

Økologisk, ubehandlet uld fra New Zealand:
Betrækket omkring madraskernen er quiltet med et lag af lækker økologisk og ubehandlet uld fra New Zealand. Ulden giver madrassen fantastiske temperaturregulerende egenskaber, idet uldens luftfyldte fibre danner en naturlig isolering under barnet. Lanolinen i ulden sørger samtidig for at føre den overskydende varme og fugt gennem fiberen, og væk fra barnet. Den naturlige forekomst af lanolin gør samtidig ulden modstandsdygtig overfor husstøvmider, og bidrager til madrassens allergivenlige egenskaber. Den økologiske uld er også naturlig flammehæmmende, og madrassen behøver derfor ikke tilsættes eller behandles med sundhedsskadelige flammehæmmere.

GOTS certificeret økologisk og ubehandlet betræk:
Betrækket er quiltet med en ubleget og ufarvet økologisk bomuldsmetervare, så der både passes på barnets sensitive hud og allergier. Betrækket kan ikke tages af, men kan nemt pletvaskes med en stærkt opvreden klud. Ønsker man derfor at passe ekstra godt på madrassen i tilfælde af uheld, anbefaler vi at tilføje et åndbart vådliggerlagen.