???? Kampagne - 20% rabat på ALLE sommerdyner med fyld af enten kapok, uld eller silke. Se hele udvalget her  ????

Cocoon - Papilio - vendbar madras kokos/naturlatex - 70x160 cm.

På lager

Specialpris 2.719,96 kr
Pris: 3.199,95 kr
Produktbeskrivelse

Usandsynlig lækker vendbar madras fra danske Cocoon i Papilio serien i størrelsen 70x160 cm. med en højde på ca. 8,5 cm.

Madrassen har en 2-sidet kerne, der tilpasses efter barnets behov.

Side 1: Fast side med kokosfibre, for optimal støtte og maksimal åndbarhed i barnets første tid, som anbefalet af Sundhedsstyrelsen, læger og søvneksperter.
Side 2: Blødere side med perforeret naturlatex, der giver den helt rigtige kombination af støtte og komfort til barnet, når det er blevet større.

  • 100% økologiske materialer
  • Vendbar madras med kerne af naturlatex og kokosfiber
  • 0% kemikalier
  • 0% afgassende VOC’er, f.eks. formaldehyd eller dimethylformamid
  • Åndbar og temperaturregulerende
  • Naturlig modstandsdygtig overfor husstøvmider

Mere om materialet og sammensætningen:

PAPILIO madrassen er lavet udelukkende med naturlige og økologiske materialer, og er ikke behandlet med eller tilført nogen former for kemikalier, hverken under eller efter produktionen.
Du kan derfor føle dig tryg ved at vide at madrassen ikke udleder nogen afgassende stoffer eller kemikalier i forbindelse med din søvn

Økologisk kokosfiber
En af de centrale ingredienser i PAPILIO babymadras er den økologiske kokosfiber, som bruges til den faste del af madraskernen.
Kokosfibrene er udvundet igennem kokosnøddeproduktionen, vasket og blødgjort, hvorefter fibrene bindes sammen til tov, der omformer fibrene til små fjedre.
Kokosfibrene bindes herefter sammen med naturlatex, og formes til fjedrende kernekomponenter, der giver et fast og støttende underlag i madrassen.
Da kokosfiberlaget er sammensat af store fibre, indeholder underlaget en masse gennemgående luftkanaler, der giver madrasunderlaget en utrolig høj åndbarhed.
Den høje åndbarhed giver barnet mulighed for at komme af med den overskydende varme og fugt i en periode, hvor det har svært ved at selvregulere sin kropstemperatur.

Økologisk certificeret naturlatex:
Den anden centrale ingrediens i PAPILIO liftmadrassen er den 100% økologiske naturlatex, der bruges til den blødere del af madraskernen.
Naturlatex er kendt for dens bløde og behagelige kropsstøtte samt suveræne åndbarhed. 100% naturlatex er også naturlig modstandsdygtig overfor bakterier,
mug, skimmel, støvmider og andre allergener, og er naturlig allergivenlig. Men, naturlatex er ikke bare naturlatex. Oftest blandes naturlatex med syntetisk latex eller
fyldningsmaterialer for at skabe en billigere madras - men ikke denne!

Naturlatex er derfor GOLS certificeret, hvilket garanterer at den naturlige latex er fri for kunstige og skadelige tilsætningsstoffer, og den naturlige latex kommer fra økologiske latexplantager,
hvor den er blevet kultiveret uden brug af kunstgødning eller pesticider. Derved kan I være sikre på at latexkernen er af 100% naturgummi, og ikke indeholder syntetisk latex, kemikalier eller fyldningsmaterialer.

Økologisk, ubehandlet uld fra New Zealand:
Betrækket omkring madraskernen er quiltet med et lag af lækker økologisk og ubehandlet uld fra New Zealand.
Ulden giver madrassen fantastiske temperaturregulerende egenskaber, idet uldens luftfyldte fibre danner en naturlig isolering under barnet.
Lanolinen i ulden sørger samtidig for at føre den overskydende varme og fugt gennem fiberen, og væk fra barnet. Den naturlige forekomst af lanolin
gør samtidig ulden modstandsdygtig overfor husstøvmider, og bidrager til madrassens allergivenlige egenskaber.
Den økologiske uld er også naturlig flammehæmmende, og madrassen behøver derfor ikke tilsættes eller behandles med sundhedsskadelige flammehæmmere.

GOTS certificeret økologisk og ubehandlet betræk:
Betrækket er quiltet med en ubleget og ufarvet økologisk bomuldsmetervare, så der både passes på barnets sensitive hud og allergier.
Betrækket kan ikke tages af, men kan nemt pletvaskes med en stærkt opvreden klud.