Gratis fragt til pakkeshop - gælder alle bestillinger hele juni 

×

EZPZ - Easy Peasy

Fra det franske mærke Easy Peasy finder du de absolut lækreste økologiske hjemmesko til babyer og børn. Her er der virkelig sørget for, at de mindste størrelser kan opleve den bedste komfort, med hjemmesko lavet udelukkende af naturlige og økologiske materialer. Dette gør blandt andet, at de små guldklumper trygt kan putte skoen i munden, uden bekymring fra forældrenes side.

Størstedelen af hjemmeskoene fra EZPZ Easy Peasy er lavet i vegetabilsk garvet lammeskind eller ruskind, der er certificeret fri for krom. Skoene er desuden samlet med vandopløseligt giftfrit lim, og på mange af modellernes såler finder du også et skridtsikkert stykke Hevea naturgummi.

Gå på opdagelse i vores skønne udvalg af Easy Peasy hjemmesko her på siden og få desuden en super fin tote bag i økologisk bomuld med til nogle modeller. Finder du ikke det par sutsko du søger her, kan du med fordel se nærmere på vores øvrige udvalg af hjemmesko fra mærker som blandt andet Haflinger og Engel.

1 vare(r)
Tilbud
EZPZ - Easy Peasy - Lily - marine med hevea sål
Specialpris 150,00 kr
Pris: 389,00 kr
1 vare(r)

EASY PEASY HJEMMESKO TIL AKTIV LEG OG AFSLAPNING

Alle hjemmesko fra Easy Peasy er udført i 100% blødt læder fra inderst til yderst, hvilket tillader huden at ånde. Dit barn kan således have hjemmeskoene på i flere timer, uden de bliver ubehagelige og svedige. Idet mange af skoenes såler ligeledes er udstyret med et skridtsikkert stykke naturgummi, kan dit barn tumle og løbe i dem uden at glide alt for meget rundt på de små fusser. Hjemmeskoene fra Easy Peasy er altså utrolig alsidige, da det bløde læder og de skridsikre gummisåler gør dem ideelle til både aktiv leg og ren afslapning.

ORGANICMINDS.DK – VI SÆLGER KUN DET BEDSTE TIL DIG OG DIT BARN

Foruden vores økologiske EZPZ hjemmesko har vi også et væld af andre økologiske børnetøjsprodukter til børn i alderen 0-5 år. Her kan du finde diverse naturlige beklædningsdele som bl.a. nattøj, heldragter, body’er og meget mere. Ønsker du desuden også at forkæle dig selv en smule, kan du ligeledes finde et kæmpe udvalg af økologi til voksne. Her spænder udvalget bredt, og du kan derfor finde alt lige fra også hjemmesko til tandbørster.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk.