nina

Vores familie består af os forældre og tre børn i alderen 19 år, 4 år og 7 måneder.

Vi har boet i Odense og København i mange år og er for nylig flyttet til Østfyn med strand og skov i nærheden.

Vi har ikke som sådan en udpræget holdninger til, hvordan vi absolut skal leve. Det er ikke sat i nogle bestemte kasser hos os, men vores værdier er rimelig klare.

Vi lever sparsommeligt og prioriterer få kvalitetsting, frem for mange. 

Det gælder for de flere ting hjemme hos os, ganske naturligt.

Vi indretter os primært med brugte møbler og arvestykker og det handler til dels om økonomi, men da vi har fundet og udvalgt de ting som vi synes bedst om, er det ikke noget problem og for os er det ikke vigtigt om møblerne er nye.

Vi prioriterer økologi så vidt muligt i vores køkken og lokale råvare, da vi forsøger at spise så rent og uforarbejdet som muligt. Det er en klar værdi for os.

Vi er ikke vegetarer i vores familie, men det er sjældent at vi spiser okse og grisekød, da det bare ikke smager os. Vi elsker i stedet at spise kylling, fisk og bønner.

Vi elsker arvetøj! 

Det var et stort højdepunkt for mig selv som barn, at modtage sække med tøj fra mine kusiner og vi er så heldige at have samme mulighed for vores børn.

Det er lykken at få så meget “nyt” og forskelligt tøj at vælge i mellem og når vores børn er vokset ud af tøjet, kommer det videre igen.

Vi supplerer selvfølgelig tøjet op jævnligt, især med uld og silke i god kvalitet og nyt fodtøj.

Det kan godt være en udfordring, når man er sentimental anlagt, men vi forsøger at bo så enkelt som muligt, da mange ting og rod giver stress, hos mig i hvertfald. Så vi stræber efter at ting har deres pladser og at vi bruger de ting vi har, i stedet for at have bunker i skabe og skuffer.

Vores børn har rigelig legetøj, også i plastik, men jeg interesserer mig for at udvælge og spare op til udvalgte kvalitetsting.

Det betyder meget for mig, at bruge vores penge på noget ordentligt og jeg er kritisk med hvad jeg lægger i kurven. Når det nu er en mulighed med de fleste produkter idag, kan jeg godt lide at undersøge i detaljer, så vi får valgt det mest bæredygtige og den bedste kvalitet.