Nu bliver det endnu nemmere at være naturlig

Nu skifter Babynature navn til ORGANIC MINDS. Det er en helt naturlig udvikling, da jeg de sidste par år faktisk har solgt rigtig mange produkter til voksne. Så du skal udelukkende betragte navneskiftet som en dejlig nyhed. Det er nemlig superpositivt, at jeg nu kan fokusere på hele familiens behov for velvære og bæredygtige produkter i en spændende webshop, der hele tiden vokser.

Hvad vil ORGANIC MINDS betyde for dig?
Udvalget er blevet endnu større og endnu bredere. Du får stadig en masse lækre produkter til de små i form af både tekstiler og legetøj, men du kan nu i endnu højere grad også at finde markedets bedste bæredygtige produkter til hverdagen til dig selv i form af tøj, undertøj, accessories, pleje og smarte løsninger til køkken og bad. Samtidig kan du selvfølgelig også finde alle de lækre økologiske luksusting, der gør det hele lidt sjovere og eksklusivt at leve bæredygtigt.

Inspiration – og nye bæredygtige venner
Det er vigtigt for mig, at du hele tiden bliver inspireret til at finde nye bæredygtige alternativer. Derfor vil du på hjemmesiden kunne læse om både nye produkter, trends, design og spændende nyheder om bæredygtighed. Men det er mere endnu…

I inspirationsuniverset ”De Bæredygtige” kan du møde nogle helt almindelige, ualmindelige mennesker, der inviterer dig inden for i deres liv med bæredygtighed. Projektet er i sin spæde start, men jeg lover, at det bliver både sjovt, inspirerende og måske også lidt en ”aha”-oplevelse at følge De Bæredygtige. Så det kan du glæde dig til!

Kærlig hilsen 

Charlotte