Bedste hjemmesko fra Haflinger til alle aldre - find dem her

×

Alt med kapok

Hos Organicminds.dk.dk finder du et stort udvalg af produkter med kapok, ligesom vi forhandler kapok i løs vægt. Du kan både få madrasser herunder rullemadrasser og topmadrasser samt stræklagnerdyner og puder til både babyer, børn og voksne. Vi forhandler desuden også ammepuder, legetæpper, puslepuder og indsatser til autostole med kapok.

Kapok er 100 % biologisk nedbrydeligt og er den letteste naturfiber i verden, ca. 6. gange lettere end bomuld, hvilket gør, at kapokken har en blød og silkeagtig kvalitet. Kapok anbefales især til allergikere, da fibrene i kapokken indeholder et bitterstof, der er antibakterielt og antimikrobielt. Derfor kan støvmider ikke leve og formere sig i puder, dyner og madrasser med kapok. Desuden er kapok temperaturregulerende, da materialet ikke suger fugt, så du sover optimalt om natten.

 

26 vare(r)
N-Sleep - kapok i løs vægt
N-Sleep - kapok ammepude
Pris fra:
199,00 kr
N-Sleep - kapok madras - Sebra seng
Tilbud
N-Sleep - kapok madrasser - baby bay - flere størrelser
Pris fra:
Specialpris 549,00 kr
Pris: 599,00 kr
N-Sleep - kapok madras - Junoseng
Pris fra:
Specialpris 449,00 kr
Pris: 499,00 kr
N-Sleep - kapok madrasser - flere størrelser
N-Sleep - kapok madras - Stokke Sleepi
26 vare(r)

Få lagner, madrasser og dyner i kapok hos os 

Alle produkterne med kapok her hos Organicminds.dk er fra mærket N-Sleep, og sortimentet er særdeles bredt og varieret. Ingen i familien behøver at blive snydt for de lækre kapok-produkter – vi har nemlig kapok til hele familien. Sov godt og i et behageligt klima med vores madrasser, rullemadrasser og topmadrasser, som alle sikrer dig høj sovekomfort. Nogle af madrasserne er designet specielt til N-Sleeps egne senge, mens andre passer til enhver juniorseng, voksenseng eller lift, barnevogn eller vugge. Rullemadrasserne og topmadrasserne fås i flere forskellige størrelser.

Dynerne, puderne og stræklagnerne forhandler vi naturligvis også i flere størrelser til både baby, junior og voksne, så hele familien kan sove blødt. Du har også mulighed for at omgive dit barn med kapok lige fra spæd med N-Sleeps ammepuder, puslepuder og legetæpper, så du kan føre komforten videre uden for soveværelset. Du kan desuden også få indsatser med kapok til autostole og/eller klapvogne hos os, så dit barn kan få yderligere komfort under transport. Vi forhandler også kapok i løs vægt, hvis du vil give dig i kast med spændende projekter, samt en spray til at rengøre og fjerne dårlig lugt. Vi hos Organicminds.dk helgraderer dig, når du investerer i produkter med kapok!

Økologiske produkter til enhver smag 

Foruden produkter med kapok har vi hos Organicminds.dk et stort udvalg af økologisk tilbehør. Her tilbyder vi bl.a. hage- og savlesmække, soveposer og vaskeklude. Gå på opdagelse i vores store udvalg og se, hvilke økologiske produkter der passer bedst til dig.

Hvis du har spørgsmål til vores brede sortiment af økologisk luksus, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe på tlf. +45 28 70 90 01 og via mail info@organicminds.dk. Gå endelig ikke glip af fri fragt på vores hjemmeside ved ordrer over 499 kr. og husk, at vi tilbyder dig dag-til-dag-levering, så du ikke skal vente på dine økologiske produkter længe.