OPRYDNINGSSALG - gør et godt køb lige her

Økologiske hårelastikker og scrunchies

Hos Organic Minds mener vi, at kun det bedst er godt nok. Det gælder især, når det omhandler tilbehør til de små. Her på siden finder du derfor et stort udvalg af lækre hårelastikker og scrunchies i økologiske og klimavenlige materialer, som kan bæres af voksne såvel som børn.

Oplev det canadiske brand Kooshoos økologiske hårelastikker i sortimentet nedenfor, og forelsk dig i de skønne farver og fine former. Skulle du have spørgsmål undervejs i din søgen, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

20 vare(r)
20 vare(r)

Øko-elastikker til baby og barn

Langt hår kræver sommetider en elastik – og det gælder naturligvis også ved børn. Hvor nogle elastikker slider på håret, er Kooshoos elastikker og scrunchies lavet i bløde materialer, der skåner håret mod slitage. Gør det til en leg at sætte frisure – på baby såvel som barn. Med lækre elastikker er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilken frisure der er på dagens program.

Kooshoos scrunchies er elsket af alle, og de kan desuden også bæres som et smart armbånd, når ikke det holder håret på plads. Med stilrene designs i et væld af farver kan du helt sikkert finde en farve, der falder i din smag.

Kooshoo: Bæredygtigt og kvalitetsbevidst

Kooshoo er en candisk brand, der særligt er kendt for deres bæredygtige produkter. De økologiske elastikker er 100% plastikfri og 100% nedbrydelige, ligesom de er lavet af certificeret økologisk bomuld og naturgummi. Kooshoos scrunchies er lavet af silkeblødt bomuld og naturgummi, der skåner håret mod slitage.

Med certificeringer som GOTS og Fairtrade går Kooshoo forrest i kampen mod et bedre klima. Hos Organic Minds mener vi, at det skal være nemt at være naturlig. Derfor er vi leveringsdygtige i en bred vifte af brands, der har planeten in mente, når de producerer tøj og accessories. Tag gerne et kig på vores nøje udvalgte udvalg af tilbehør til baby og børn, og oplev en lang række økologiske produkter til dit barn. Her finder du blandt andet tilbehør til sovetid og badetid.

Organic Minds står klar med personlig vejledning

Med Kooshoos elastikker til børn og voksne er du godt dækket ind. Det gælder både design og kvalitet. Hos Organic Minds går vi altid op i at give dig en god oplevelse, når du besøger vores webshop. Vi lagerfører kvalitetsbevidste produkter, der tager hånd om planeten. Det gælder både under fremstilling af produktet, såvel som valg af materialer.

Kontakt os endelig, hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller har brug for hjælp. Det kan du gøre ved at sende os en mail eller ringe os op. Du finder vores kontaktformular nederst på denne side. Vi ser frem til at høre fra dig!