BABYNATURE skifter navn til ORGANIC MINDS - Læs mere her

×

Om Os


ORGANICMINDS.DK ejes af Carsten og jeg (Charlotte), som købte shoppen i oktober 2008.  

Vi har sammen 3 børn, Regitze på 19 år, Lauritz på 17 år og Cornelia på 10 år.

Det er udelukkende mig, du vil blive mødt og betjent af hos ORGANICMINDS.DK og jeg står altid til rådighed med råd og vejledning omkring de spørgsmål du måtte have.

Jeg er oprindeligt, uddannet Eksporttekniker i 1995 og har i 13 år, arbejdet med markedsføring i det private erhvervsliv.

Jeg har altid gerne ville arbejde med produkter, som jeg virkelig ’brændte’ for og da muligheden bød sig for, at blive indehaver af en webshop, med fokus på økologi og bæredygtighed, var der ingen betænkningstid. Det var SELVFØLGELIG det jeg skulle lave i fremtiden.....og jeg glæder mig dagligt over hvor skønt det er :-)

Jeg vil gøre mit til, at du får en god og personlig oplevelse ved at handle hos mig.

Virksomhedsidéen er baseret på økologiske kvalitetsprodukter, der kan købes med god samvittighed, idet der fokuseres på mindst mulig kemi, mindst mulig ressourcespild, medmenneskelig respekt og ikke mindst, at det er produkter der er uskadelige for barnet og omgivelserne.

Jeg arbejder hårdt på, at få flere og flere til at indse, hvor vigtigt det er, at bruge økologiske tekstiler -start med det inderste lag, som har direkte kontakt med kroppen. Der bruges ca. 1 kg. kemikalier til at fremstille en almindelig t-shirt af konventionelt bomuld til en økologisk t-shirt er der ikke brugt skadelig kemi. Og prisforskellen er ikke markant.

Dyner, madrasser, sengelinned og lagner er også produkter, der bør være økologiske - vi bruger rigtig meget tid i vores senge, så det er en rigtig god idé at træffe økologiske valg her.

Har du ideer til, hvad der kunne være i shoppen er du velkommen til enten at ringe til mig på 28 70 90 01 eller sende en mail info@organicminds.dk Mange hilsner

Charlotte