zazia

Jeg hedder Zazia, jeg er 34 år og bor sammen med min kæreste og vores 3 dejlige drenge på 6 år, 4 år og 0 år. Da jeg blev gravid med vores første søn, flyttede vi på landet for at få mere plads og masser af frisk luft vores søn kunne vokse op i. Det var det helt rigtige for os. Vi elsker naturen og dyrelivet og at vi har plads til at kunne gøre brug af det på en fornuftig måde. Vi kan hente økologiske grøntsager i haven, og friske æg fra vores frie høns. Vores børn får helt automatisk en sund tilgang til dyr og natur og vokser hos os op med en forståelse for hvorfor det er vigtigt at tænke på miljøet. 

 

Da jeg var yngre gik jeg meget op i designervarer og tænkte ikke over hvor tingene kom fra og hvordan det blev lavet. Men da jeg blev mor tog fornuften fuldstændig over :-) og jeg begyndte at undersøge hvor alt kom fra, hvordan det blev lavet, var tøjet bæredygtigt, grøntsagerne sprøjtet, maden økologisk, eller legetøjet fyldt med kemi. Og min interesse for det er kun vokset siden. Jeg tænker meget over hvad jeg køber, om det så er madvarer, tøj, legetøj osv. Der er næsten gået lidt sport i det, for i alle tilfælde vil der altid være et naturligt, økologisk eller bæredygtigt alternativ. Og der kommer heldigvis mere og mere fokus på det. Jeg vil gerne bidrage det jeg kan, så vores børn får en sund verden at vokse op i. 

 

Jeg har handlet hos Charlotte i mange år, og det bedste er simpelthen at du aldrig er i tvivl om varerne hos hende er økologiske eller bæredygtige. Det er dejligt med et sted hvor man kan sparre med en der går ligeså meget op i det som en selv, og hjælper med at finde lige det man skal bruge. Og hun er altid klar med et godt råd. Jeg er glad for at være en del af dette univers hos hende og ser frem til at dele mine erfaringer