???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Cocoon - Papilio barnevognsmadras - naturlatex - 36x96 cm.

På lager

Specialpris 637,46 kr
Pris: 749,95 kr
Produktbeskrivelse

Skøn madras fra danske Cocoon i Papilio serien, til barnevognen i størrelsen 36x96 cm. med en højde på ca. 5 cm.

Liftmadras med kerne af 100% økologisk naturlatex, der giver den helt rigtige kombination af støtte og komfort til barnet.

  • 100% økologiske materialer
  • 0% kemikalier
  • 0% afgassende VOC’er, f.eks. formaldehyd eller dimethylformamid
  • Åndbar og temperaturregulerende
  • Naturlig modstandsdygtig overfor husstøvmider

Mere om materialet og sammensætningen:

PAPILIO madrassen er lavet udelukkende med tre naturlige og økologiske materialer, og er ikke behandlet med eller tilført nogen former for kemikalier,
hverken under eller efter produktionen. Du kan derfor føle dig tryg ved at vide at madrassen ikke udleder nogen afgassende stoffer eller kemikalier i forbindelse med dit barns søvn.

Økologisk certificeret naturlatex:
Den anden centrale ingrediens i PAPILIO liftmadrassen er den 100% økologiske naturlatex, der bruges til den blødere del af madraskernen.
Naturlatex er kendt for dens bløde og behagelige kropsstøtte samt suveræne åndbarhed. 100% naturlatex er også naturlig modstandsdygtig overfor bakterier, mug, skimmel, støvmider og er naturlig allergivenlig.
Men, naturlatex er ikke bare naturlatex. Oftest blandes naturlatex med syntetisk latex eller fyldningsmaterialer for at skabe en billigere madras - men ikke denne!
Naturlatex er derfor GOLS certificeret, hvilket garanterer at den naturlige latex er fri for kunstige og skadelige tilsætningsstoffer, og at den naturlige latex kommer fra økologiske latexplantager,
hvor den er blevet kultiveret uden brug af kunstgødning eller pesticider. Derved kan I være sikre på at latexkernen er af 100% naturgummi, og ikke indeholder syntetisk latex, kemikalier eller fyldningsmaterialer.

Økologisk, ubehandlet uld fra New Zealand:
Betrækket omkring madraskernen er quiltet med et lag af lækker økologisk og ubehandlet uld fra New Zealand. Ulden giver madrassen fantastiske temperaturregulerende egenskaber, idet uldens luftfyldte fibre danner en naturlig isolering under barnet. Lanolinen i ulden sørger samtidig for at føre den overskydende varme og fugt gennem fiberen, og væk fra barnet. Den naturlige forekomst af lanolin gør samtidig ulden modstandsdygtig overfor husstøvmider, og bidrager til madrassens allergivenlige egenskaber. Den økologiske uld er også naturlig flammehæmmende, og madrassen behøver derfor ikke tilsættes eller behandles med sundhedsskadelige flammehæmmere.

GOTS certificeret økologisk og ubehandlet betræk:
Betrækket er quiltet med en ubleget og ufarvet økologisk bomuldsmetervare, så der både passes på barnets sensitive hud og allergier. Betrækket kan ikke tages af, men kan nemt pletvaskes med en stærkt opvreden klud. 
Leveringstid ca. 2 dage