BABYNATURE skifter navn til ORGANIC MINDS - Læs mere her

×

Det siger kunderne om kapok

Super kapok-kombi til barn med madras og dyne

Vi er meget begejstrede for dine produkter! De er nu testet i et stykke tid og der er virkelig stor forskel på hvor meget vores barn smider dynen af sig når den er af kapok i forhold til en kunstdyne. Dejligt. Madrassen er også super god og helt uden diverse lugtgener som nye madrasser ellers har.

Kombinationen med kapok madras og dyne er rigtig god.

Vi skal selv have ny topmadras til vores dobbeltseng og tænker at kapok vil være en god løsning - hvis den er hård nok (jeg vil gerne have en lidt hårdere løsning en en alm tynd topmadras, da jeg sover bedre så). Hvordan ser det ud med topmadrasser til voksne? Hvor tykke er de og hvorlangt er I med produktudviklingen?
 
Mange hilsner fra en kapok fan 
Maja Kirkegaard

Vild med min kapok dyne

Jeg er fuldständig vild med min dyne, jeg syntes den bare er så dejlig og så vejer den jo ingenting. Nogle gange er det kun fordi jeg kan mærke jeg ikke fryser ellers ville jeg tro jeg ikke havde nogen på :-)

Hendrik syntes ogsä den er dejlig og han sveder ikke sä meget mere som han har gjort. :-D

Madrassen til vores datter er super, hun sveder slet ikke som hun tidligere har gjort og den bliver hurtig varm, når hun kommer i seng.

Mange Julehilsner herfra
Tina

 

Se alle mine produkter med kapok her >> 

Vores datter sveder ikke længere om natten

Indtil videre er vi rigtig godt tilfredse med madrassen. Jeg har været en lille smule i tvivl om hvordan den er at ligge på, da den jo ligesom er bulet pga. syningerne. Den har også været lidt svær at rette ud / gøre jævn. Den var rullet da vi modtog den fra jer, men det virker til at den på et tidspunkt har været foldet på midten. Madrassen er lidt tyndere i den fold og er endnu ikke trykket helt jævn. Hun er en "varm" pige det ofte har helt vådt hår i nakken, men jeg har ikke oplevet at hun bliver varm på denne måde når hun sover i sin seng - så materialet lader til at virke efter hensigten.

Vi er altså som sagt glade for madrassen; først og fremmest fordi Filippa sover godt på den. Men det er naturligvis også en vigtig faktor for os at materialet er naturligt og uden giftige stoffer, der kan risikere at skade vores barn eller miljøet.
 
Jeg skal snart have en ny hovedpude og jeg overvejer da bestemt om jeg ikke skal prøve én i kapok!
 
Mange hilsner fra Majken Maagaard

Det er en dejlig dyne :)

Min umiddelbare reaktion da jeg pakkede dynen op var at den var lidt "hård" - ligesom jeg husker min farmors gamle vattæpper - og så farven. Det er jo fordi man er vant til en kridhvid og blød dyne. Men, men det opvejer jo dynes super gode egenskaber og bliver jo også markedsført som dynen uden tilsætning af kemikalier - derfor den ublegede farve :)) 

Jeg synes allermest at det er det økologiske, antibakterielle og ikke-fugtsugende, der scorer på Kapokdynen. Det har jeg det rigtig godt med.

Jeg mærker også at den reflekterer kroppens varme  - man bliver hurtig varm når man kommer i seng, det er bare lækkert….

- og endnu engang tak. Jeg håber jeg kan være behjælpelig en anden gang med formidle disse gode produkter.

Mange hilsner
Birgitte

Vi fortæller vidt og bredt om dit firma

Madrasserne lever 100% op til de forventninger vi havde... Det er super og vi fortæller vidt og bredt om dig og dit firma :0). Det er et spændende projekt og som “økotilhænger” er det dejligt at møde mennesker, som arbejder på at der kommer flere og flere sunde produkter til os og vore børn.

Peter (vores søn) er et meget varmt barn og vi har ofte være i tvivl om han skulle sove i nattøj, han svedte meget når vi gik i seng, samtid sparkede han dynen af om natten og derfor syntes vi det blev for koldt uden nattøj – et dilemma. Det er slut nu... Han har en sund temperatur hele natten igennem.

Håber du kan holde varmen i kulden..

Mvh Katrine Drud

Mit ond i ryggen forsvinder

Vi er så glade for Kapok junior madras, dyne og pude til vores datter. Vi er også meget tilfredse med vores voksen kapokrullemadrasser - så tilfredse at jeg gerne vil bestille en ny madras - en rigtig voksenmadras til under rullemadrassen - da jeg har fået ondt i ryggen af vores nuværende for bløde madras.

Jeg har "prøvesovet" vores datters juniorkapok madras - og mit ondt i ryggen forsvinder med det samme dagen efter jeg har sovet på den. Det betyder meget for mig at kapokmadrassen - til forskel fra stort set alle andre madrasser - ikke afgasser formaldehyder de første mange måneder.

Jeg har formaldehyd følsomhed og får hovedpine af en nat på sådan en ny almindelig madras.
 
Jeg skal bruge en str 90x200 voksenstørrelse.  
Jeg er ved at skrive et blogindlæg mere om kapok - jeg skal nok huske at sende dig linket.
 
Mange hilsner
Maja

Kapokken er godt for velbefindende

Så blev her ro... 

Min lille søn, har det rigtig godt, kapokken er stadig en stor og afgørende faktor for hans velbefindende. Vi er gået fra 2-3 oliebade og efterfølgende indsmøringer med cremer til kun 2-3 indsmøringer dagligt i en fed creme og det almindelige bad.. 

For 1 måned siden var vi i sommerhus i 8 dage hvor han sov på en anden madras hvilket resulterede i at den var helt gal med huden, men der gik ikke mere end en uges tid hjemme før huden var tilbage på normal.. 

Jeg kan mærke at det afgørende er at han sover med kapokken og dertil har jeg fået fat i noget bambus lagner/sengetøj som også gør sit... for der skal ikke meget mere end det forkerte betræk/lagen til førend det går galt igen... 

Jeg tror at det kunne være en rigtig god ide hvis I fik betræk og lagner med i sortimentet af en eller anden art som har den samme gode effekt som madras mm... 

Kh. Kaja

 

Se alle mine produkter med kapok her >> 

Har ikke haft en bedre dyne før

Mine børn er meget glade for kapok tingene.

Min dreng Jakob på 13 siger han ikke har haft en bedre dyne før. Hovedpuden synes jeg personligt er noget faconløs og meget tyk, men han er meget tilfreds og det er jo det vigtigste, da han er brugeren.

Min pige Rosa på 5 er også meget glad for sin madres.

Alt i alt er vi meget tilfredse med produkterne.

mange venlige hilsner
Marie Leer Jørgensen

Sover bedre på kapokmadras

Vi er allerede meget glade for top madrassen.

Det er skønt, at den ikke lugter af kemikalier, som nye produkter tit gør (især da jeg nu er gravid). Og min mand er meget begejstret over, at madrassen er forholdsvis hård, da han tit har rygproblemer pga. for meget stående arbejde
(han er kok). Han siger, at han sover bedre.

Alt i alt har vi altså ikke noget negativt, vi kan sige på nuværende tidspunkt. Beklager : )

Mange hilsener
Mette

Godt tilfreds med kapok pude

Ja, jeg fik købt en kapok-pude fra N-Sleep, og jeg har også længet villet sende dig lidt feedback.

Jeg er rigtig glad for puden. Udover selve kapok-fyldet, som stadig er let og luftigt - og frem for alt økologisk og bæredygtigt, så har jeg især sat stor pris på muligheden for selv at kunne regulere mængden af fyld - så det er helt perfekt, at puden har lynlås. For min pudes vedkommende var det eneste minus, at de to små pinde, som "låser"
lynlåsen, ved levering var presset hårdt ned i stoffet, så der nu er et lille hul, som jo måske kan trevle sig større...

Men ellers er jeg alt i alt godt tilfreds med kapok-puden, og vil helt sikkert også overveje et kapok-produkt, når det er tid til at skifte dyne.

Med venlig hilsen
Nicolai

Forskellen ved kapok er utrolig

Vores yngste datter som er født med spastisk lammelse har altid haft det utrolig varmt om natten. Vi har prøvet alt, men ikke engang et tyndt vattæppe har kunnet afhjælpe hendes problem.

Heldigvis kom jeg til at tale med Ole Jensen, N-Sleep om vores problem! Han forslog mig at prøve hans Kapok produkter til vores datter.

Vi startede med rullemadras og dyne – det blev lidt bedre, men ikke helt godt! Nu har vi så fået en topmadras samt taget betrækket af dynen. Forskellen er helt utrolig, for vores datter har på ingen måde problemer med varme om natten. Hun giver også selv klart udtryk for at hun sover bedre, idet hun ikke vågner flere gange, fordi hun har det for varmt, og skal have dynen vendt.

Vi vil varmt anbefale alle, det måtte have tilsvarende problemer, at prøve om ikke kapok kan gøre en forskel for dem også..

Med venlig hilsen
Bonnie Bjerke

Vores datter har sovet igennem lige siden

Vores lille pige er født 10 uger for tidligt og har altid haft søvnproblemer. Til information udvikler baby først søvnstadierne i 8. og 9. graviditetsmåned. Vores pige har svært ved at bearbejde indtryk fra dagen, vågner nemt, men også fordi hun har svært ved at temperere sin krop. Hun sveder når hun stresser, så denne kombination kan køre i cirkel en hel nat!

I 3 års fødselsdagsgave skulle hun have en ny seng med en kapok madras og rullemadras og hun har sovet igennem lige siden.

Hilsen
Malene

 

Se alle mine produkter med kapok her >> 

2 børn

Så har vi... Eller mine to børn ligget godt puttet i kapok i næsten 2 mdr, og min ældste søn på 3,5 år som fik en kapok madras og rullemadras at ligge på, sov bedre fra første nat! Før plejede han at ældte rundt konstant og lå meget uroligt - nu ligger han meget mere roligt og putter sig godt under dynen istedet for at ligge og være våd af sved :)
Han har døjet meget med tilstoppet næse, og også det er blevet meget bedre.

Min yngste dreng på 9 mdr, fik ny madras, rullemadras og dyne. Han var stort set kronisk forkølet, våd af sved og sov dårligt. Han har ik været forkølet siden han blev puttet i kapok'en, han sover bedre - er stadig lidt fugtig men slet ik gennemsvedt og våd som før.

Det har været et rigtig godt køb og det er dejligt at se at mine børn får en god nats søvn.