???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Sol de Ibiza - solcreme - fysisk solfilter - stick - faktor 50

På lager

Specialpris 135,96 kr
Pris: 159,95 kr
Produktbeskrivelse

SOL DE IBIZA er certificeret økologisk og vegansk solcreme af 100% naturlige ingredienser i 100% biologisk nedbrydelig pap emballage.

Indeholder ingen skadelig kemi, ingen tungmetaller eller konserveringsmidler og er baseret på non-nano zinkoxid som solfilter, 
der giver sikker solbeskyttelse mod både UVA og UVB stråler.

Snildt med en stick - så har du nem adgang til at beskyttelse for solen. 

Fysisk/mineralsk sol filter:
Zinkoxid anvendes som et fysisk alternativ til kemiske solfiltre, der i visse tilfælde er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Zinkoxid lægger sig ovenpå huden og reflekterer solens UV stråler bort modsat de kemiske solfiltre, der typisk trænger ind i huden og potentielt forbliver i kroppen i op til 7 dage.

SOL DE IBIZA farver ikke huden hvid og føles ikke fedtet på huden efter påsmøring. 
Skabt med omtanke for både dig og for miljøet.

Anvendelse:
1. Tryk forsigtigt solstiften op fra bunden
2. Hold solstiften mod din hud for at varme den lidt op
3. Påfør solcreme på huden
4. Brug låget til at skubbe stiften tilbage efter anvendelse
Stiften er nem at have med på farten til beskyttelse af ansigt, bryst, skuldre, nakke m.m.

Velegnet til børn og sensitiv hud
Da SOL DE IBIZA ikke indeholder parfume er den særligt god for sensitiv hud og særdeles velegnet til børn. Den er vandfast i 40 minutter.

Reef safe og 100% plastik fri
SOL DE IBIZA er reef safe og 100% plastik fri. Du kan derfor med god samvittighed bade i havet uden at skade vores havmiljø.
Nano er en størrelsesbetegnelse. Non-nano zinkoxid betyder, at cremen ikke har så små partikler, at de trænger ind i huden eller optages i havmiljøet.

Certificeret økologisk
SOL DE IBIZA er produceret i Italien og har opnået AIAB certificering.
AIAB (Italian Association of Organic Agriculture), certificerer økologiske produkter fremstillet af italienske virksomheder i henhold til foreningens standarder, der forbyder brugen af kemiske pesticider.

Der garanteres anvendelse udelukkende af ikke-allergifremkaldende vegetabilske råvarer fra økologisk landbrug. Derudover garanteres det at produkterne er:
- Helt fri for GMO
- Veganske
- 100% plastik fri og mikroplast fri

Ingredienser:
Zinkoxid, Sød mandelolie, Cetylalkohol, Vegansk voks, Kakaosmør, Caprylsyre/caprinsyre triglycerid, Polyhydroxystearin-syre (plantebaseret), Solsikkeolie*, Aloe Vera* Althaea officinalis rodekstrakt*, Calendula blomsterekstrakt*, Malva sylvestris bladekstrakt*, Tocopherylacetat, Tocopherol, Ascorbyl palmitat, Lecithin, Citronsyre. * Ingredienser fra økologisk landbrug

Nettovægt: 40g

Produceret i Italien.

Certificates_480x480