???? Kampagne - 20% rabat på ALLE sommerdyner med fyld af enten kapok, uld eller silke. Se hele udvalget her  ????

Sol de Ibiza - solcreme - fysisk solfilter - faktor 30

På lager

Specialpris 220,96 kr
Pris: 259,95 kr
Produktbeskrivelse

SOL DE IBIZA er certificeret økologisk og vegansk solcreme af 100% naturlige ingredienser i plastik fri emballage.

Her en dåse med 100 gram god solcreme med faktor 30.
Farver ikke huden hvid og føles ikke fedtet på huden efter påsmøring.  Smørrest nemmest ud ved let opvarmning i håndflade eller mod huden.

SOL DE IBIZA indeholder ingen skadelig kemi, ingen tungmetaller eller konserveringsmidler og er baseret på non-nano zinkoxid som solfilter, der giver sikker solbeskyttelse mod både UVA og UVB stråler.

Fysisk/mineralsk sol filter:
Zinkoxid anvendes som et fysisk alternativ til kemiske solfiltre, der i visse tilfælde er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Zinkoxid lægger sig ovenpå huden og reflekterer solens UV stråler bort modsat de kemiske solfiltre, der typisk trænger ind i huden og potentielt forbliver i kroppen i op til 7 dage.

Anvendelse
1. Tag lidt af solcremen og massér den mellem fingrene for at opnå en cremet konsistens.
2. Påfør generøst på huden
Er nem at have med på farten til beskyttelse af ansigt, bryst, skuldre, nakke m.m.

Velegnet til børn og sensitiv hud
Da SOL DE IBIZA ikke indeholder parfume er den særligt god for sensitiv hud og særdeles velegnet til børn. Den er vandfast i 40 minutter.

Reef safe og 100% plastik fri
SOL DE IBIZA er reef safe og 100% plastik fri. Du kan derfor med god samvittighed bade i havet uden at skade vores havmiljø.
Nano er en størrelsesbetegnelse. Non-nano zinkoxid betyder, at cremen ikke har så små partikler, at de trænger ind i huden eller optages i havmiljøet.

Certificeret økologisk
SOL DE IBIZA er produceret i Italien og har opnået AIAB certificering.
AIAB (Italian Association of Organic Agriculture), certificerer økologiske produkter fremstillet af italienske virksomheder i henhold til foreningens standarder, der forbyder brugen af kemiske pesticider.

Der garanteres anvendelse udelukkende af ikke-allergifremkaldende vegetabilske råvarer fra økologisk landbrug. Derudover garanteres det at produkterne er:
- Helt fri for GMO
- Veganske
- 100% plastik fri og mikroplast fri

Ingredienser:
Caprylsyre/caprinsyre triglycerid, Kokosolie*, Zinkoxid (20%), Kisel, Vegansk voks, Polyhydroxystearin-syre (plantebaseret), Tocopherylacetat, Aloe Vera*,
Solsikkeolie*, Sød mandelolie, Calendula blomsterekstrakt*, Oryzanol, Tocopherol, Ascorbyl palmitat, Lecithin, Citronsyre. * Ingredienser fra økologisk landbrug.

Nettovægt: 100g

Produceret i Italien.

Certificates_480x480