???? De bedste solhatte og solbeskyttelse finder du her  ????

Dyner & puder

Hos OrganicMinds.dk sælger vi de lækreste Kapok dyner til både babyer, børn og voksne. Kapok dynerne er økologiske, og fyldet kommer fra Kapok træer, som vokser i de tropiske regnskove. Kapok suger ikke fugt, og disse dyner og puder føles derfor altid dejligt tørre og bløde. Dette gør dem ideelle, hvis du har det varmt om natten eller dit barn sparken dynen af, men ikke formår at få dynen på igen.

 Når du køber en Kapok dyne, gør du ikke blot noget godt for dig selv eller dit barn – du træffer også det fornuftige og bæredygtige valg! Når du køber en kapok dyne, er du nemlig med til at bevare en økologisk og bæredygtig produktion, der er med til at sikre bevarelsen af de regnskove, hvor Kapok træerne findes. 

Se desuden vores øvrige udvalg af Kapok-produkter, hvoriblandt du kan finde madrasser og rullemadrasser, ammepuder, legetæpper samt meget mere.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

DERFOR SKAL DU VÆLGE EN KAPOK DYNE

Kapok dynen indeholder det skønneste fiberfyld, som er et bæredygtigt og økologisk naturmateriale, der vokser vildt på Kapok træer i de tropiske regnskove. Fibrene minder om bomuld, men de er 8 gange lettere og kan derfor optage hele 80% luft. Dette giver dynerne den skønneste isolerende egenskab. 

Alle os med børn kender til dilemmaet om, hvor meget tøj man nu skal give dem på, når de skal ud og sove til middag eller ind i deres tremmeseng om aftenen. Med en kapok dyne kan dette dilemma minimeres, idet fyldet i dynen gør således, at dit barn bevarer en konstant temperatur – uden at svede. Kapok har nemlig, modsat dun, en ventilerende og svedtransporterende evne, der gør, at den ikke optager fugt og derved forbliver tør hele natten. Af denne grund er kapok også yderst allergivenlig, da støvmidler og svampesporer ikke kan leve i kapok, fordi det ikke suger fugt til sig. 

ORGANICMINDS.DK – VI ELSKER ØKOLOGI

Foruden vores lækre økologiske dyner, har vi også en lang række øvrige naturlige og økologiske produkter til både børn og voksne. Her kan du finde et stort udvalg af økologisk tøj og legetøj, således at dit barn kan opnå en mere naturlig opvækst. Så kig dig omkring på vores webshop og find netop de produkter, du og dit barn ikke kan leve uden.

Har du øvrige spørgsmål til vores kapok dyner eller nogle af vores andre produkter, så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Dette gøres på telefon +45 28 70 90 01 eller på mail info@organicminds.dk.